Satılık İkariam Hesapları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

korsanemre

Üye
    Konu Sahibi
Satılık İkariam Hesapları
Server: Pi
Fiyat: 200 TL
Hesap Geçmişi: Hesap bana ait olmakla çevresindekilerden hiç saldırı almamaktadır. Hem bina kasılabilir hem de çok iyi savaşılabilir durumdadır. Sarayı son seviye valilikleri ise 10.seviyedir. 11 Köy + 1 Seyyar hakkı vardır. İçerisinde 20 TL değerinde 120 Ambrosia bulunmaktadır.
Yönetim Biçimi: Dikdatörlük

Server: Rho
Fiyat: 150 TL
Hesap Geçmişi: Hesap bana ait olmakla beraber çevresindekilerden hiç saldırı almamaktadır. 10 Köyü vardır ve belediyeleri 33-34 civarlarındadır. Bozulumu yoktur. İçerisinde 40 Ambrosia bulunmaktadır. Savaşmaya ve bina yapmaya elverişlidir. Depoları her zaman dolu dolu olmaktadır.
Yönetim Biçimi: Teknokrasi

Server: Sigma
Fiyat: 100 TL
Hesap Geçmişi: Hesap hiçbir saldırı almamaktadır. Çevredekiler çok saygı duymaktadır bu oyun hesabının varlığına. Kimse bulaşmıyor. Depoları hep dolu doludur. Savaşçı bir hesaptır. Tapınakları ve kışlaları iyi konumlandırılmıştır.
Yönetim Biçimi: Teknokrasi

Hepsini birden satın almak isteyen olursa hepsi 450 TL yerine 350 TL ye verilir. Bunun dışında tek hesap alımlarında yukarıdaki fiyatlar sabittir.
3 hesap ta tarafımdan serverlar açıldığı tarihte açılmış ve sadece benim tarafımdan girilmiş ve kasılmıştır. Çok fazla Ambrosia harcanmıştır.
Ancak iş hayatına girdiğim için okulum bitmesi sebebi ile artık takip edecemeyeceğimden satışa çıkartıyorum.

Bu hesaplar çok iyi ve yukarıdaki fırsat kısa bir süre için geçerlidir. 4 Yıldır ikariam camiasında olduğum için çevreme haber saldım ve başkaları da satın alabilir her an.

Hesapların devri ticket ile resmi devir açılarak yapılacaktır. Para peşin hesaba geçer ve ticket açılır.
Ayrıca güvence olarak hesapların ilk açıldığı tarihe ait e-posta etkinleştirme mail screenshot kopyası verilecektir alıcılara.

İletişim için özel mesaj yazın lütfen forumdan.
İyi günler

İncİnat

İncİnat

Üye
bana zeta da 5 milyon civarı bir hesap bulabilir misin bir tanıdıgın falan varsa

korsanemre

Üye
    Konu Sahibi
zetada hiç tanıdığım yok dostum
yine de öyle bir durum görürsem buraya yönlendiririm

rapidline

Üye
hacı tahribat kefilliği takas düşünür müsün sigmadakini?

korsanemre

Üye
    Konu Sahibi
o ne dostum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt