satılık HTC DESIRE 2.2 froyo (aralık ayı MIUI rom yüklü)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lonelyc4

Üye
    Konu Sahibi
satılık HTC DESIRE 2.2 froyo (aralık ayı MIUI rom yüklü)
FİYAT GÜNCELLENMİŞTİR

Cihazın kaydı yapılmış ve tüm hatlar ile sorunsuz çalışmaktadır.Android Market çalışmakta olup işinize yarayacak güzel programlar , HD oyunlar(NFS Shift,Asphalt5 HD, Real Footbal2011, Hawx, Nova, Angry birds vs vs ) , adobe flash player 10.1 yüklüdür.Froyo 2.2 android MUIU Aralık ayına ait son güncellemeli ROM yüklüdür(youtubeda MIUI ROM özelliklerini görebilirsiniz) 5mp flaşlı kamera 1ghz işlemci.3g veya wireless sayesinde opera,skyfire3(çalışıyor)webkit 3.1 android browserlarla amoled ekranda mükemmel internet keyfi için biçilmiş kaftan.Kutulu,orj. şarj-usb cable-kulaklık içinde.

Fiyat : 750 TL

erhankocabas

erhankocabas

Üye
Buraya ilan verenler ya telefonun ederini bilmiyorlar ya çok zekiler.

CUBISM

Üye
Aynen erhan kardeş. Çok komik rakamlar bu rakamlara HD sini bulmak mümkün ...

lonelyc4

Üye
    Konu Sahibi
belli oluyor arkadaş kullandığın telefon markandan kaliten :) Alırsan alırsın , almazsan sesini kesip yorum yapmadan oturursun ....

--------------- Ekleme ---------------

erhan arkadaşın yandaşı :) sende gider Hd sini alırsın .... paran senin, satılacak malzeme benim ... bunu sakın unutma ... bu şekilde yorum yaparak komik oluyorsunuz

oceanbeachclub

Üye
satısı baltalamayın ayıp sizene isteyen istedigi fiyatı yazar

Noks

Noks

Üye
samsung wavenin üstüne ne kadar istersin 22 ay garantili cizik bile yok bir kere bile düşürmedim.

lonelyc4

Üye
    Konu Sahibi
tşkler arkadaşım ilgilendiğin için ama zaten elimde Samsung Wave de var ... isteyen olursa hatta onuda satabilirim :)

İyi seneler

akimito

akimito

Üye
neymiş bu telefonun ederi merak ettim...?
garantili kutulu vs. ederini bilenler bir söylermi ?

61semih

61semih

Üye
cihaz halen satılıkmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt