satilik galaxy s2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yasin199340

Üye
    Konu Sahibi
satilik galaxy s2
merhaba arkadaslar forumda yeniyim aranizda olmaktan mutlukuk duyuyorum.baskikta belirtigim gibi S3 almak icin S2 imi satiyorum faturali kutulu telpa garantili 5.ayda evkuedan alinma.yaninda orjinal aksesuari verecegim.resim koyamadim.ciddi olan arkadaslar olursa numaramdan araya bilir.webcamda teli gosterebilirm.
FIYAT:1000 tl dr

05423695191

JOURNALIST

JOURNALIST

Üye
SIII bin 500 lirayken, ikinci el SII'e nasıl olur da bin lira istersin aklım almıyor. Şu konuyu cevap yazarak uplamaktan bile utanıyorum

Türe

Türe

Üye
Türe

Türe

Üye
Benim telefonu 1200 e aliyolar + 3 aylik. Sen de abartma ;)

71fatih

71fatih

Üye
adam pazarlik vardir demis + 3 aylik demis forumu kirtletmeyin.ayrica alacak arkadaslar arasin demis burda telefonculuk yapmayin saygilar.(sözüm sana journalist)

• Beğen
Tepkiler: Türe
kraldost

kraldost

Üye
SIII bin 500 lirayken, ikinci el SII'e nasıl olur da bin lira istersin aklım almıyor. Şu konuyu cevap yazarak uplamaktan bile utanıyorum
senin paran cebinde onun malı elinde onunki ona seninki sana alıcı değilsen sanane kardeşim isteyen istediği fiyata satar dinimizce de hiç bir sakıncası yok almazsın olur biter ama senin karalamaya hiç bir hakkın yok
artı sen telpa garantili s3 ü 1500 liraya nerden alıyorsun bu ülkede bu fiyata yok benim dükkanımda telpa garantili üstelik kampanyalı fiyatı 1799 tl
s2 de 1399 tl
çocuk gayet uygun fiyat yazmış yerinde olsam bir kuruş aşağısına vermem elindeki cihaz anlattığı gibiyse

Mcsilifke

Kapalı Hesap
900 tlye sifir garantili s2 aldim kardesime sen ne diyin ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt