sinankaytan
Üye
Satilik Cx65 çok Sağlam + Faturasi Yaninda
Arkadaşlar Cx65 Telefonumu Satıyorum. Maksat Bi Üst Versiyon Almak. Resimlerini Koymak İsterdim Ama Yok. Telefonda Bazı Çizikler Var. Sanırım Kapak Değişsede Kasada Da Bilinerek Yapılmış Bi Kaç Çizik Mevcut. Ama Kesinlikle Kullanımı Etkilemiyor.Alacak olan arkadaş msn eklesin msn im : sinankaytan @ hotmail .com
çok yüksek bi fiyat istemicem. telefonun özellikleri için :
bu sitede net bi şekilde açıklanmış. telefonun hafızası 10 mb olup içine bir sürü oyun atılmış şekilde veya alıcının isteğine göre doldurulmuş şekilde gönderilecektir.
ayretten anlaştığımız taktirde yanında usb kablosuda verilecektir. bu kablo ile içine istediğiniz kadar oyun istediğiniz kadar müzik atabilirsiniz (tabi hafıza ile sınırlı)
ilgilenen arkadaşları bekliyorum. görüşelim anlaşalım. telefon gerçekten taş gibi ve çok iyi çalışıyor.
çok yüksek bi fiyat istemicem. telefonun özellikleri için :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu sitede net bi şekilde açıklanmış. telefonun hafızası 10 mb olup içine bir sürü oyun atılmış şekilde veya alıcının isteğine göre doldurulmuş şekilde gönderilecektir.
ayretten anlaştığımız taktirde yanında usb kablosuda verilecektir. bu kablo ile içine istediğiniz kadar oyun istediğiniz kadar müzik atabilirsiniz (tabi hafıza ile sınırlı)
ilgilenen arkadaşları bekliyorum. görüşelim anlaşalım. telefon gerçekten taş gibi ve çok iyi çalışıyor.