satılık çin malı n97

Sponsorlu Bağlantılar

yas373

Üye
    Konu Sahibi
satılık çin malı n97
wi-fi yoktur önve arka kamerası iyi çekim yapıyor.özellik olrak gerçeğinden çok az farkı var. fiyat:180 tl

eyup_33

Üye
dostum takas düşünürmüsün MiNi 5800KA09 DOKUNMATİK Çift sim Çift Batarya `2 gb h. kartı hediyeli+1 GB MP3 PLAYER (RADYO-SESKAYIT-RADYODAN SES KAYIT-E-BOOK-)+40TL takas olurmu ? diye soruyorum

yas373

Üye
    Konu Sahibi
tv var mı arkadaşım

eyup_33

Üye
yok unda abicim

yas373

Üye
    Konu Sahibi
yok olmaz

mursist

Üye
arkadaşım bende flying f300 var tv radio çift kamera ne istersen var düşünür müsün üstüne nekadar istersen veririm hafıza kartıda dahil çift batarya

seko karakartal

Üye
bendede satılık n97 war çinden gelmiştir birabir aynı kasadır galersi vs herşeyi aynıdır mesaj şekli dahil ancak video çekimi kötüdr ancak çektiğiniz videoyu bilgisayara attıgınız zaman güzel göstermektedir ayrıca 32gb değildir 1gb hafıza kartı wardır fiyatı 250-300 arasındadır fiyatın yüksek olması ürünün kasasının orjinal olmasıdır ilgilenenler ve daha çok bilgi ednimk isteyenler eklesin [email protected]

tantacan

Üye
kardeş ii fiyata veriyorsun

goko_16

Üye
dostum teli yazmıssın ama hıc acıklama yapmamıssın en azından bır resım falan ekleseydın yada [email protected]

--------------- Ekleme ---------------

msn adresıme bır acıklamalı bırsey yazarsan sevınırım bende almayı dusunuyorum

karaefe87

karaefe87

Üye
wifi yoksa napacan takoz u bilader

altun0058

Üye
Bende nokia n97 var made in finland bire bir ama tam org deil an azında made in china deil :D satılıktır 250 tl 1 hafta önce 400 tl'ye almıştım orginaldır batarya flan açılırken orginal açılma animasyonu ve sesiyle açılıyor .üzerinde nokia yazıo birebir dedimya açıklamaya gerek yok en hızlı sürüm yüklüdür telde açılması sadece 3.5 sn de açılıyo telefon.

Üst Alt