Satılık 5800xm//N81 8GB//N73//6101

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

turkgamer

Üye
    Konu Sahibi
Satılık 5800xm//N81 8GB//N73//6101
İyi bir telefon alacağimdan dolayi bu 3 telefonu da satmak istiyorum..nevşehirden satiyorum..Adana,Nevşehir,Kayseri illerinde elden teslim edilir..

5800 Xpressmusic: 2 Aylık telefon..22 ay garantisi var..Kvk garantisi altında.. kutu aksesuarli tek eksiği yok kutusunda..Ekran jelatini ile özel koruyucusu ile sıfırdan farksız..Fiyat:370 TL(Pazarlık ve Takas Vardır)

N81 8 GB:Yaklaşik 1 Ay garantisi kalmış kvk garantili kutu aksesuarli gene kutusunda tek eksiği yok..eksiksiz tamirsiz çok temiz bir telefon..Fiyat:300 TL(Pazarlık ve Takas Vardır)

N73: Garantisi dolmuş kutulu bir telefon..Tamirsiz kullanmadan dolayi kasası yıpranmış..Fiyat:250 TL...(Pazarlık ve Takas Vardır)

6101:Çok temiz bir telefon..Vga kameralidir..hiç bir sorunu yoktur..Şarj aleti ile gönderilecektir..Fiyat:60 TL..(Pazarlık ve Takas Vardır)

Ulaşmak isteyenlere: [email protected] dan ulaşabilirisniz cihazlarin resimlerini gösterrim daha ayrıntılı bilgilendirrim.Yada özel mesaj yoluyla bana telefonunu bırakanlara da ulaşabilirim..herkese kolay gelsin..

kürşattt

Üye
Bendede 2 tane tertemiz cihaz var.n81 i 6500 slide ile n73 üde trident t67 ile takas olurmu

futbol123

futbol123

Üye
i450 ile nokia n81 i takas etmek istiyorum

ozanacu123

Üye
kardes ben nevşehirdeyimde n81 için talibim en son ne olur ne eder alıyım ben senden onu

elvisxxx

elvisxxx

Üye
selam 5800xm ile N95 8GB takas eder misin

Vagi.

Üye
N 81 im satılıktır 270 TL pazarlık yapılabilir, ürünüm temiz olup orijinal kutu ve kutu içeriğiyle gönderilecektir isteyene fotoğrafını da göndere bilirim.
İrtibat:
mail : [email protected] Tel : 5062631192

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...