Satılık 28.12fatura tarihli Lumia 920 Beyaz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
Satılık 28.12fatura tarihli Lumia 920 Beyaz
Arkadaşlar nakite ihtiyacım olduğundan dolayı sıfır lumia 920mi satıyorum. dün aldım telefonu arkadaşla beraber çok hoş telefon ancak ben paraya çevirmek için aldım:(
Cihazın kulaklığını açmadım şarj cihazını dahi hiç kullanmadım daha... 28.12.2012tarihinde yani dün akşam aldım.. Ödemeyi nakit sanalpazar üzerinden yada alıcının önerebileceğı bir sitede yapabilir.. resimlerin linklerini atıyorum

Kusura bakmayın linkleri yapamadım.. Fiyat 1350 diyorum ve tekrar ediyorum sıfır cihaz...pazarlık payı vardır
Telefon numaram: 05466533973 Turkcell

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
güzel cihaz fiyatıda uygun lumia almak isteyen bence hiç kaçırmasin. Hayırlı satışlar kardeşim inşallah en kısa sürede satarsın :)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Hayırlı satışlar :tebessüm:

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Temiz Cihaz Alacaklara Temennü Hayırlısı Olsun Kolay Gelsin

symbian.forever

symbian.forever

Üye
neden aldın neden satıyosun anlamış değilim :hmmm

• Beğen
Tepkiler: n000k
n000k

n000k

Üye
nakite çevirmek için aldım diyorsun ama zarardasın satarsan, bunu biliyorsun değil mi??? maşallah sıfır diyorsun ama facebook hesabını hemen ilişkilendirmişin. kişilerin resimleri çıkıyor ;) tam olarak sıfır sayılmaz telin :D

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar nakite çevirmek için aldım. kredi çekmekten daha iyi uğraşmasız. Cihaz sıfır çünkü daha dış dünyayı görmedi sadece kutudan çıkarıp ayarlarını kurcaladım ve koydum. En ufak bir sorun olursa adres belli cihazı daha nasıl anlatayım bilmiyorum:) Gidip sırf kutudan kendin çıkarmak için 1650vermeye bence hiç gerek yok çünkü sıfır cihaz zaten bu da Alacak arkadaşa hayırlı olsun

komando04

komando04

Üye
Arkadaşlar nakite çevirmek için aldım. kredi çekmekten daha iyi uğraşmasız. Cihaz sıfır çünkü daha dış dünyayı görmedi sadece kutudan çıkarıp ayarlarını kurcaladım ve koydum. En ufak bir sorun olursa adres belli cihazı daha nasıl anlatayım bilmiyorum:) Gidip sırf kutudan kendin çıkarmak için 1650vermeye bence hiç gerek yok çünkü sıfır cihaz zaten bu da Alacak arkadaşa hayırlı olsun

sen kaça aldı ki kardeşim bunu ve nereden aldın

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Turkcell'den aldım kardeşim. 1649 taksitle

- - - Eklendi - - -

Turkcell'den aldım kardeşim

dostum keşke kutudan çıkarmadan elden çıkarsaydın herkes nedense şüpheyle yaklaşıyor, hayırlı satışlar dilerim zaten almak isteyen alır sen garantörüm diyorsun.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
dostum keşke kutudan çıkarmadan elden çıkarsaydın herkes nedense şüpheyle yaklaşıyor, hayırlı satışlar dilerim zaten almak isteyen alır sen garantörüm diyorsun.

kardeşim Turkcell'de satıcı arkadaş çıkarıp telefonu açıp öyle teslim etmek zorundayım dedi birşey diyemedim.. Almak isteyen kaçırmasin hiçbir sıkıntısı olmaz faturasını herşeyini göndereceğim. Güven konusunda hiçbir sıkıntı olmaz numaram yazıyor adres herşey verebilirim...

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye

kardeşim Turkcell'de satıcı arkadaş çıkarıp telefonu açıp öyle teslim etmek zorundayım dedi birşey diyemedim.. Almak isteyen kaçırmasin hiçbir sıkıntısı olmaz faturasını herşeyini göndereceğim. Güven konusunda hiçbir sıkıntı olmaz numaram yazıyor adres herşey verebilirim...

Lumia almak isteyenlere bence sağlam fırsat , kendisi garantör daha ne olsun , hayırlı satışlar kardeşim .

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
Lumia almak isteyenlere bence sağlam fırsat , kendisi garantör daha ne olsun , hayırlı satışlar kardeşim .

Ilgin ve alakan için teşekkürler kardeşim inşallah satılır ve ihtiyacımı gideririm..
Satış devam ediyor özel mesaj yada telefondan ulaşabilirsiniz.05466533973

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye

Ilgin ve alakan için teşekkürler kardeşim inşallah satılır ve ihtiyacımı gideririm..
Satış devam ediyor özel mesaj yada telefondan ulaşabilirsiniz.05466533973

:rica: inşallah Allah ihtiyacı olanlara yardım eder..elden de sorun soruşturun isterseniz .

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
PremiumWork

PremiumWork

Üye
Hayırlı satışlar, alacaklara güzel fırsat....

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
kardeşim ben bir araştırayım alan varsa sana dönerim

uNdeRqr0unD

uNdeRqr0unD

Üye
inşallah satarsın kutuyu açması sorun değil konu lumia 920 olunca insan merak ediyor dokunmadan edemiyor

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlı satışlar, alacaklara güzel fırsat....

teşekkürler kardeşim..

- - - Eklendi - - -

kardeşim ben bir araştırayım alan varsa sana dönerim

çok sevinirim kardeşim

- - - Eklendi - - -

inşallah satarsın kutuyu açması sorun değil konu lumia 920 olunca insan merak ediyor dokunmadan edemiyor

Aynen valla müşteri temsilcisi açmak zorundayım dedi ben de kurcaladim biraz ama hep evin içinde tabi ha bu arada şarj senkronizasyonunu yaptım 2 kez 8saat şarj ettim hiç dokunmadan yani şarj konusunda da sıkıntı yaşamayacak alacak arkadaş

- - - Eklendi - - -

gg e get de verebilirsin ilgilenen kesin çıkar , tekrardan hayırlı satışlar.

yahu ilan vereyim dedim kredi kartı bilgisi istedi yok ki kredi kartım:/ bir abimin kartıyla aldım bunu zaten..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...