SATILDI. Toshiba A350-233 C2D 2.66 6mb 4GB 500HD 512 / 1GB Vga

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xpity

Üye
    Konu Sahibi
SATILDI. Toshiba A350-233 C2D 2.66 6mb 4GB 500HD 512 / 1GB Vga
Core 2 Duo T9550 2.66 Ghz 6Mb Cache - Ön bellek (6 Mb ön bellek sadece i7 işlemcilerde bulunur, o yüzden bu işlemci çok özeldir, performansı en iyi sekilde sağlar.) Cihazın bütün özellikleri vardır eksisi yoktur. Resimlerdende görüldüğü gibi neredeyse sıfır gibidir. Bataryası hiç kullanılmadı sadece piriz ile kullanıldığından bataryasıda sıfır gibidir. 1 saat 30 dk lık filmi batarya bitmeden izleyebilirsiniz. Performans kalitesine gelince, son çıkan oyunları en son çözünürlürlükte takılmadan oynuyorum. Assassin's Creed Brotherhood, Crysis Warhead, Prince of Persia The Forgot Sand gibi oyunları oynayıp keyifle bitirdim. Ayrıca grafikerlik yaptığım için Photoshop ve illustrator gibi sistemi zorlayan programlarıda sorunsuz kullanabiliyorum. Bu cihazın ses sistemi ortalığı fena yıkıyor. Eskiden casper nirvana model laptop kullanıyordum, şöyle uzanıp son ses açıp film izleyemiyordum. Nedeni ses duyulmuyordu masa başında izlemek zorunda kalıyordum. Ama bu cihaz tabuları yıkıyor son ses açarak film izleyemiyorum çünki aşırı fazla geliyor diğer odadan rahatsız oluyorlar. 4.1 ses sistemi almıştım casperda kullanmaya. Ama bu cihazda ona gerek bile kalmadı.ÖZELLİKLERİşlemci Tipi Intel Core 2 Duo İşlemci Türü Core 2 Duo T9550 2.66 Ghz - 6 Mb CacheBellek 4096 Mb Bellek Türü DDR II 800 Maksimum Bellek 8192 Mb Sabit Disk 500 Gb Disk Dönüş Hızı 5400 Rpm ekran Boyutu 16" Ekran Çözünürlüğü 1366 x 768 Ekran Türü WXGA Ekran Kartı Türü Paylaşımsız Ekran Kartı ATI Mobility Radeon HD3650 - 512 Mb Maximum 2286 Mb (Windows XP de 1GB harici ekran kartı)Optik Sürücü DVD Rw Ses Kartı Onboard Ethernet 10/100 Mbps Kablosuz Ağ 802.11a/b/g Draft N Bluetooth Var Kamera Var 1.3 MPAğırlık 2.5 Kg İşletim Sistemi Windows 7 Ultimate 64 bit Portlar 4 x USB, 1 x HDMI, 1 x IEEE1394, 1 x S-Video Tv-Out, 1 x RJ-11, 1 x RJ-45, 1 x Ses Çıkışı, 1 x Mikrofon GirişiKart Okuyucu 5’ i Birarada Bridge Media Yuvası, Express Card SlotÜrünün resimlerine Sahibinden üzerinden bakabilirsiniz.. Temiz, çiziksiz, sorunsuz 1 yılını doldurmamış garantisi ve kutu aksesuarları olan, siyah veya gri renk Asus 1215n modeli ile takas yapabilirim. (Rami 4gb hd si 320 yada 250 gb olması kaydıyla)Kalite, tasarım, sağlamlık, hepsi bu modelde mevcut. Resimlerde gördüğünüz gibi 2 yıllık olması rahmen sıfır gibidir. Fiyat 750 liradır.

kraldost

kraldost

Üye
cihaz gerçekten güzel fiyatta uygun sayılır pek abartılmamış alana hayırlı olsun

xpity

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler. Marka, model tasarım ve performans özelliği olarak harika bir cihazdır. Gel gelelim 2 yılını doldurdu ve değişime ihtiyacım var. Yoksa ilk gün ki gibi tertemiz sorunsuz bir alettir. Alacak kişi görünce 2 yıllık bir cihaz olduğuna inanmıyacaktır 2-3 aylık yeni bir makine gibi duruyor :)

xpity

Üye
    Konu Sahibi
Kamera nerede el sallayalım..

xpity

Üye
    Konu Sahibi
Forum dışı satıldı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...