SATILDI...!!! | Satılık İphone 3G 8GB !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

komalemdar

Üye
    Konu Sahibi
SATILDI...!!! | Satılık İphone 3G 8GB !!!
:nono:Arkadaşlar elimde son derece temiz iphone 3G vardır.Faturalı,orjinal,aksesurları tamdır.

Yalnız telefonuda mikrofon sorunu vardır.Alan arkadaşın yaklaşık bi 40 TL masrafı olacaktır.Bu sorun fazla büyütülecek birşey değildir.Yaklaşık fiyatı 15 dolar hoparlör filminin yenilenmesi gerekiyormuş.Yani telefoncular öyle diyor.Birde yapan telefoncu bi 15 lira filan el emeği ister artık.Daha fazla masraf çıkmayacağının garantisini ben veriyorum.

Fiyatı 450 tl dir.Bu pazarlıksız fiyatıdır.Alan arkadaş birde pazarlık yapmasın çünkü gerçekten değerinin altında fiyat veriyorum.Alacak arkadaş diyarbakırda yaşıyorsa elden getiririm telefonu.Eğer il dışında ise kargoyla adresine gönderirim.

biojudas

Üye
Yaptırıp satmaz mısınız hocam,öyle daha iyi olmaz mı?

komalemdar

Üye
    Konu Sahibi
Eğer alan kişinin gen-pa da bi tanıdğı filan varsa kendisi ücretsizde yaptırabilir.O yüzden yaptırmıyorum.Mikrofon sorunu kullanıcı hatası sonucu çıktı ortaya.O yüzden garanti normalde kabul etmiyor.

rapege

rapege

Üye
kardeş yaptır n97 ile takas yapalım

komalemdar

Üye
    Konu Sahibi
Yok kardeş sağol ben zaten çin malı N97 satıyorum :)) Takas teklifin içinde yinede sağol :))

rapege

rapege

Üye
ama benimki orjinal :)

komalemdar

Üye
    Konu Sahibi
Yaw bir tane orjinale 5 tane çin geliyor :))) üstelik orjinalden daha çok özelliğe sahip :))

capo_one16

Üye
abim almak istiyor, sizinle irtibata geçebiliriz, elindeki Samsung M8800 ı satmak istiyor...bi alıcı bulunur bulunmaz almak istiyorum telefonum bu 05415309119
telsim telefon ile çağrı atın ben sizi ararım...(telsime ücretsiz)dikkate alırsanız sevinirim saygılar...

komalemdar

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar telefon satıldı.Alıcı arkadaş 3 gün içinde parayı gönderip telefonu benden alacağını söyledi.Yani alıcıyla anlaştığımız için şu anda ilan geçersizdir.Eğer alıcı arkadaş 3 gün içinde bana ulaşmaz ise telefonu tekrar satılık yapacam.Ve almak isteyen arkadaşlara burdan bildiririm...

--------------- Ekleme ---------------

Hocam sen de mi ? :D

Kardeş herkes çin alıyor zaten.Bende çin n97 satan biri olarak orjinalini kullansam ayıp olur :))

--------------- Ekleme ---------------

Hocam sen de mi ? :D

Kardeş herkes çin alıyor zaten.Bende çin n97 satan biri olarak orjinalini kullansam ayıp olur :))

neoorog

neoorog

Üye
O açıdan demiyorum hocam. Orjinalinden daha çok özelliği var yazmışsınız ya ona yazdım. :D

komalemdar

Üye
    Konu Sahibi
Telefon satılmıştır.........

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Ürün satıldığı için ilan kapatılmıştır...!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt