komalemdar
Üye
SATILDI...!!! | Satılık İphone 3G 8GB !!!
Arkadaşlar elimde son derece temiz iphone 3G vardır.Faturalı,orjinal,aksesurları tamdır.
Yalnız telefonuda mikrofon sorunu vardır.Alan arkadaşın yaklaşık bi 40 TL masrafı olacaktır.Bu sorun fazla büyütülecek birşey değildir.Yaklaşık fiyatı 15 dolar hoparlör filminin yenilenmesi gerekiyormuş.Yani telefoncular öyle diyor.Birde yapan telefoncu bi 15 lira filan el emeği ister artık.Daha fazla masraf çıkmayacağının garantisini ben veriyorum.
Fiyatı 450 tl dir.Bu pazarlıksız fiyatıdır.Alan arkadaş birde pazarlık yapmasın çünkü gerçekten değerinin altında fiyat veriyorum.Alacak arkadaş diyarbakırda yaşıyorsa elden getiririm telefonu.Eğer il dışında ise kargoyla adresine gönderirim.
Arkadaşlar elimde son derece temiz iphone 3G vardır.Faturalı,orjinal,aksesurları tamdır.Yalnız telefonuda mikrofon sorunu vardır.Alan arkadaşın yaklaşık bi 40 TL masrafı olacaktır.Bu sorun fazla büyütülecek birşey değildir.Yaklaşık fiyatı 15 dolar hoparlör filminin yenilenmesi gerekiyormuş.Yani telefoncular öyle diyor.Birde yapan telefoncu bi 15 lira filan el emeği ister artık.Daha fazla masraf çıkmayacağının garantisini ben veriyorum.
Fiyatı 450 tl dir.Bu pazarlıksız fiyatıdır.Alan arkadaş birde pazarlık yapmasın çünkü gerçekten değerinin altında fiyat veriyorum.Alacak arkadaş diyarbakırda yaşıyorsa elden getiririm telefonu.Eğer il dışında ise kargoyla adresine gönderirim.
) Takas teklifin içinde yinede sağol