Şarjlara Dikkat

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
harry62

harry62

Üye
    Konu Sahibi
Şarjlara Dikkat
Arkadaşlar bu olayla çok karşılşıldıgı ve ben kendimden biliom turkcell bayisinde çalıştım telefonu sabahtan akşama koymayın tam doldugunda çekin aksi taktirde batarya şişme yapar eger ozaman da değiştirmesseniz telefonun içinde batarya patlar ve büyük ihtimal telefon harap olur bu bilgiyi özellikle yeni konu açarak sölemek istedim çünkü bazıları ne kadar uzun süre kalsa okadar çok şarj die algılayabiliyor eger çok şarjınız gidiyorsa bluetooth vs. açık olabilir ayrıca fazla şarkı idnliyor çok konuşuyorda olbilirsiniz oda deilse büyük ihtimal batarya orjinal değil yada ömrü bitmiştir...

jackalx_06

jackalx_06

Üye
ben bu sorunla n70 te karşılaştım gece şarj a takıp sabah çıkarıyordum iki batarya şişti 3. de uyandım artık yapmıyorum bu hatayı.

harry62

harry62

Üye
    Konu Sahibi
diyorum genelde bu hataya düşüolar sakın yapmayın ve kanka n70 şarjı galiba 2,5 gün çok erken bitiosa ya batarya sahtadir yada telefonda problem vardır yada sen çok kullanıosun:D

jackalx_06

jackalx_06

Üye
ben çok kullanıyordum ama şimdi n85 te var onun için n70 i fazla kullanmıyorum.

harry62

harry62

Üye
    Konu Sahibi
özellik olarak ii n96 yı nadırıyor ama o tür telefonlar bana göre kaba duruo :D(tercih meselesi:D)

forumcu999

Üye
Li-on var

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Evet bende çok şarjda bırakıyodum kaçtane batarya gitti

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bende hiç öyle olmadı..

gorkemm6284

gorkemm6284

Üye
ben patladığını biliyodum ama böyle 1 gecede patlıcağını tahmin etmemiştim bazen bırakıyodum :)ama artık dikkat edicem:oke: saol verdiğin bilgi için

Poxx

Poxx

Üye
Saol Verdiğin Bilgiler İçin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt