Şarj'la ilgili küçük bir soru..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artles

Artles

Üye
    Konu Sahibi
Şarj'la ilgili küçük bir soru..
Telefon şarjdayken uğraşırsak, şarj dolduğu zaman o günkü performansını etkiler mi ?

Bir de ömrünü falan azaltııyomuş öyle söylentiler duydum ne kadar gerçek ? Siz ne yapıyorsunuz..

skywalker06

skywalker06

Üye
Ben gayet normal kullanıyorum hatta çoğu zaman şarjı bitmeden şarj etmek zorunda kalıyorum hiç bişey olmadı sadece sızıntı jelly bean kurduğumdan bazen stabilitesi bozuluyor şarj daha fazla gidiyor okadar

Artles

Artles

Üye
    Konu Sahibi
Ben şarjdayken kullanımdan bahsediyorum

furkey

Üye
olmaz rahat olabilirsin hurafeler bunlar :)

TheMadness

TheMadness

Üye
Tek sıkıntısı telefon fazla ısınabilir ve yavaş şarj olabilir, hatta şarja takılıyken şarjın bitmesi gibi olaylarla karşılaşabilirsin :D

Artles

Artles

Üye
    Konu Sahibi
Tek sıkıntısı telefon fazla ısınabilir ve yavaş şarj olabilir, hatta şarja takılıyken şarjın bitmesi gibi olaylarla karşılaşabilirsin :D

Ya şöyle bişey şimdi deli gibi oynuyorum mesela şarjdayken, oynamadığım süreyle ayni sürede şarj oluyo. Tamamen dolup çıkardığım zaman bitme süresi yine ayni mi olucak :D

Buna anlam veremiyorum :D

TheMadness

TheMadness

Üye
Ya şöyle bişey şimdi deli gibi oynuyorum mesela şarjdayken, oynamadığım süreyle ayni sürede şarj oluyo. Tamamen dolup çıkardığım zaman bitme süresi yine ayni mi olucak :D

Buna anlam veremiyorum :D

Aynı olur

messevim

messevim

Üye

hayır kesinlikle aynı olmaz. istiyorsan deneyebilirsin. ilk gün tel şarjda iken onunla oyun oyna falan sonra dolsun vesüre tut kaç saat te bitecek. ikinci gün de ise telefonu kapat öyle şarj et. sonra kullan. gör bakayım o zaman fark i

MrGalaxy

Üye
Ben şarjdayken bayağı bir uğraşıyorum ve pilin ömrü kısalıyor. Sanırım 5-6 ayda 1 pil değiştiririm :)

emreolol

Üye
zarar verir tabi pil sagligini etkiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt