Şarjı uzun giden sesi çok çıkan android telefon önerisi...

Sponsorlu Bağlantılar

triyaki43

triyaki43

Üye
    Konu Sahibi
Şarjı uzun giden sesi çok çıkan android telefon önerisi...
Şarjı uzun giden sesi çok çıkan android telefon önerilerinizi bekliyorum...

enaa_881

enaa_881

Üye
şarjı uzun giden istiyosan performanstan ödün vereceksin ha telefon iyi olsun diyosan ozman şarj olayıını fazla düşünmeyeceksin telefon kullanımın nasıl eğer çok oyun oynuyorsan hiç araştırma hepsi bi günü zor çıkarıyo

triyaki43

triyaki43

Üye
    Konu Sahibi
Ben 1 saat falan oyun oynuyorum sıfır batarya bitiyo telefon htc desire hd 3.0 version yüklü arkadaşta samsung galaxy s var onun cihaz akşama kadar kurcalıyo batarya 1 gün gidiyo :s

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş desire hd yi biliyorum ilk zamanlarda herkes şarj problemi yüzünden geri satıyodu
kardeş galaxy S2 olabilir şarj konusunda fena değil
yada arkadaşın gibi galaxy s alabilirsin

triyaki43

triyaki43

Üye
    Konu Sahibi
Batarya ömrünü uzatmak için netten okuduğum bazı ayarları yaptım şimdi bakalım ne olacak.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
bendede galaxy acedede aynı sorun var :hmmm

triyaki43

triyaki43

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar herkes kullandığı android cihazın şarz süresini yazarsa diğer telefon alacak arkadaşlarada katkıda bulunmuş oluruz

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş belli olmuyo bazen 2 gün bazen 1 gün gidiyo çok kurcalamazsan 3 gün gittiğide oluyo

guero38

guero38

Üye
HTC den uzak Dur.Sesi fazla dert yapma Akıllı cihazlarda dış hoparlör sesi Her zaman Azdır.Kulaklık ta harikadır örnek: iphone 4 kullanıyorum harika sesi var.kendi kulaklığında bide.ha bu arada sensation xl nin iyy olduğunu duydum ses konusundaama şarj olayı maalesef kötü

HaqperesT

HaqperesT

Üye
digerlerini bilmiyorum ama Galaxy sl sarj suresi fena degil Ama sesi de cok degil.

lazkerem

Üye
iPhone 4 kullanıyorum
hoparlör sesi cok az
kulaklığını hiç kullanmadım bilemiyorum
Ve her aksam şarj ediyorum

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Eğer şarj uzun istiyorsan performanstan kısmak zorundasın.sana bu konuda önerebileceğim en iyi tel eğer marka takıntın yok ise trident wt5.740 mhz işlemci 256 mb ram var.3.2 mp agps.yani performanstan kırmak zorundasın şarj için.ama tridente bulaşmak istemeyebilirsın.şarji normal kullanımda 2 gün gidiyormuş ayrıca kutuda yedek bataryada var.yani ama bulabiliyorsan bir samsung öneririm.seside iyiymiş wt5 in.video için profilime gir orada çok uygun fiyatlı android diye bir konu var oradaki videolari izle ama bulabilirsen elbetteki SAMSUNG