Anket Şarjı en uzun giden telefon tablet? Herkes pil ve ekran süresinin fotosunu eklesin

Sucrofe

Üye
Tamam, düşüncemi söyledim sadece.

Ben yeniden başlatınca pil istatistiği olduğu gibi durmuyor diye dedim öyle. Bir şey biliyoruz da konuşuyoruz.
Sende olmuyorsa sorun var demek ki Sadece yeniden başlattığında o sıradaki bölüm gösterilmiyor bir boşluk oluyor ve açıldığında pil kaçsa ordan devam ediyor zaten Yanlış bilgilendirme yapmayalım lütfen sıfırlanma yok.

Anil-D

Üye
bu arada kafam yerinde rahat alir bize 7 gun gidiyor

Sucrofe

Üye
Anlatamadım galiba. "Benim telefonda öyle oluyor" diyorum ya. Neyse, dağıtmayalım konuyu.

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Note 3 o kadar alıyor mu? Bana pek inandırıcı gelmedi.

Atsın ss inanalım. Senin S3 ne kadar gidiyor?
note 2 bile 9 saatin üstüne çıkıyorsa alır gayet başarılı beklenen performans olmus

Tepkiler: RowneSM

lazye

Üye
moto g şarj %1 nasıl sizce ?

lazye

Üye
Simdi atamam ki şarj doldurdum aksam atarim foto ekranla beraber

wwwhmz

Üye
Bence konu yanlış olmuş, aldığı ekran süresini kaç saat beklemede almış onuda yazmak lazımdı.

Tepkiler: byAndroid

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Bence konu yanlış olmuş, aldığı ekran süresini kaç saat beklemede almış onuda yazmak lazımdı.
dostum ekran süresi daha önemli bence normal kullanımda hangisi daha uzun ömürlü bir batarya ya sahip onu test etmiş olduk

wwwhmz

Üye
dostum ekran süresi daha önemli bence normal kullanımda hangisi daha uzun ömürlü bir batarya ya sahip onu test etmiş olduk
ben 10 saat ekran süresini 10 saat kullanımda alırım sıkıntı yok önemli olan o süreyi 15-20 saatte alabilmek

Tepkiler: byAndroid