Anket Şarjı en uzun giden telefon tablet? Herkes pil ve ekran süresinin fotosunu eklesin

smh60

Üye
Diskavri 1

Tepkiler: cici60

Sucrofe

Üye
Rootlu ve Optimus G3 v1.3.2 ROM'u yüklü LG G2

Galaxy gio yu 3 saatten 4 bucuk saat yaptim istersen bunu eskisiyle değiştir

RowneSM

Üye

Buyrun buda benden gelsin. Cihaz note 3 stock hali ile. Pil gösterim ekranı hala bugda(öyle düşünüyorum)o yüzden ne yaptığım gözükmüyor. Wifi açık full forumlarda dolaştım oyun oynadım ve araştırma yaptım.

Sucrofe

Üye
Note 3 ne olursa olsun 10 saat ekran süresini alamaz, en azından Stock'la. Hile gibime geldi. Hiçbir şey de gözükmüyor pili yiyen uygulamalarda.

RowneSM

Üye
Note 3 ne olursa olsun 10 saat ekran süresini alamaz, en azından Stock'la. Hile gibime geldi. Hiçbir şey de gözükmüyor pili yiyen uygulamalarda.
Fazlasını alırım bu kadar emin konuşuyorum. Daha önceki konuma bakarsan pil gösterim ekranında kullanılan uygulamalar gözükmüyor diye açmıştımda.

RowneSM

Üye
Note 3 o kadar alıyor mu? Bana pek inandırıcı gelmedi.

Atsın ss inanalım. Senin S3 ne kadar gidiyor?

Alıyormuş demek ki kardeşim. Şu uygulama gözükmeme problemi olmasa daha iyi olurdu tabi bayağı oldu var bu sorun düzeltemedim.

1 GB RAM'in bile yok şimdi.
768 MB ile arasında çok fark yok. Hem ram önemli değil o kadar swap alanları ve zram var en az 200-250 mb boşta kalan ram bulunuyor. Zaten aosp kurulu. Gereksiz yere konuyu dağıtmayalım.

Anil-D

Üye
gencler adam dogru aldi 10 saat veriyor rahat olun