Şarjı en az iki gün giden akıllı telefon önerirmisiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

panorama_ömer16

panorama_ömer16

Üye
    Konu Sahibi
Şarjı en az iki gün giden akıllı telefon önerirmisiniz?
Şuan Samsung Galaxy Ace S5830I modeli kullanıyorum ama internette takılınca 2G de bile bataryayı çabuk tüketiyor bu yüzden günden güne şarja takmak zorunda kalıyorum.Kendime yakında başka telefon alıcam, 500 liram var şarjı en az 2 gün giden hangi modeller var acaba?

hurol1

Üye
Atrix olabilir

panorama_ömer16

panorama_ömer16

Üye
    Konu Sahibi
SAR değeri yüksek, telefonu sık kullanan biri için tehlikeli olmaz mı?

ardacumhur

ardacumhur

Üye
NL920 :good:

panorama_ömer16

panorama_ömer16

Üye
    Konu Sahibi
Android isletim sistemli varsa söyleyin

fk555897

fk555897

Üye
Samsung Galaxy Note 2. 2 gün rahat dayanıyor.

Lenneth

Üye
Hocam öyle telefon bulursan banada öner :ehe

panorama_ömer16

panorama_ömer16

Üye
    Konu Sahibi

..maHsun..

Üye
Huawei ascend mate seni 3 gün götürür henüz ülkemize gelmedi ve büyük Ekran sorun değilse oneririm

isorus75

Üye
Arkadasim senin istedigin fiyata oyle duzgun birsey bulman biraz zor gibi ama ben her 3 veya 5 ayda telefon degistiren biri olarak suan galaxy note 2 kullaniyorum bundan oncede s3 kullandim onunda pili cok uzun dayaniyo yani surekli kullanirsan 1 gun idare eder tabi diger telefonlarin maksimum 4 saat yettigi sartlarda ama note2 ile ayni kullanimla %60 pille eve donuyorum alirken ekrani genis islemcisi daha iyi oldugu icin pilinin guclu olmasina ragmen daha az dayanir diye dusunurken s3 u bili ikiye katlamasi beni bayaa sasirtti telefonun buyuklugu engel degilse her yonden tavsiye ederim bence cok basarili bi telefon

vegatablo

vegatablo

Üye
oyle bi akilli telefo yok

PriZm

PriZm

Üye
Galaxy Note 2 şu ana kadar kullandığım şarjı en uzun giden telefon.Lumia falan batarya konusunda hikaye kalıyor.

Razr Maxx öneririm.

IVI-Elia

Üye
Galaxy Note 2 şu ana kadar kullandığım şarjı en uzun giden telefon.Lumia falan batarya konusunda hikaye kalıyor.

Razr Maxx öneririm.

Haklısınız bir Lumia 920 kullanıcı olarak batarya perf. vasat olduğunu söyleyebilirim zaten 920 bin donanım yönünden iki eksiği var ısınma ve şarj suresi bataryası 2000 mAh ama çok az gidiyor...

MrTech

MrTech

Üye
Haklısınız bir Lumia 920 kullanıcı olarak batarya perf. vasat olduğunu söyleyebilirim zaten 920 bin donanım yönünden iki eksiği var ısınma ve şarj suresi bataryası 2000 mAh ama çok az gidiyor...
Kullaanııııımmm

IVI-Elia

Üye
bu arada Lumia 720 çok iyi bir batarya perf sağlayabilir bir kullanıcı deneyimleri gelsin bakarız ama 920 ile aynı batarya ama işlemcisi 1ghz ve de ekranı daha küçük...Ayrıca Lumia 720 baya baya beni etkiledi tasarımı en güzel Lumia ve kamera konusunda 920 ile kıyaslanıyor

- - - Eklendi - - -

Kullaanııııımmm

:kıskıs: tamam fazla kullanıyorum biraz ama bataryası daha iy olmalıydı

Üst Alt