Arkadaşlar benim telefonum şarjda iken çok ısınıyor sizdede böyle mi ısınma var mı şarjda iken sadece mesaj atıyorum

Valla telefon aşırı ısınmıyor ama fark edilir bir ısınma var. Fakat şarj aleti soba oluyor her seferinde. Bugün dikkat etmedim ama bir dahaki sefer dolduktan sonra hemen çekmem beklerimAcaba diyorum benim pilin az gitmesinin sebebi bu mudur? Aklıma takıldı şimdi.

Isınma benim telefonun kronik rahatsızlığı artıkİnsan soba moduna zamanla alışıyor sanırım
![]()
Isınma benim telefonun kronik rahatsızlığı artıkİnsan soba moduna zamanla alışıyor sanırım
![]()

telefon şarza takılırken az bir şey ısınıyor. ama az yani. şarz dolduktan sonra ısınma bitiyor. konu bununla ilgiliyken telefon şarz dolduktan en az yarım saat bir saat yine şarzda kalsın. çünkü aslında halen doluyor zannedersem. ben %100 olur olmaz çıkardığımda hemen %99 oluyor, ama şarz dolduktan sonra bir yarım bir saat şarzda durduktan sonra çıkardığımda ortalama 5 saat şarz %100 de kaldığını gördüm.
Arkadaşlar benim telefonum şarjda iken çok ısınıyor sizdede böyle mi ısınma var mı şarjda iken sadece mesaj atıyorum