şarjda iken ısınma

Sponsorlu Bağlantılar

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
şarjda iken ısınma
Arkadaşlar benim telefonum şarjda iken çok ısınıyor sizdede böyle mi ısınma var mı şarjda iken sadece mesaj atıyorum

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar benim telefonum şarjda iken çok ısınıyor sizdede böyle mi ısınma var mı şarjda iken sadece mesaj atıyorum

Şarjdayken mecbur kalmadıkça kullanmamaya özen gösterin.
Kullanırsanız çabuk ısınır.
Normalde kullanmazken ısınma olmaması gerekir. :hmmm

anilakbay

Üye
Tüm Lumia lar bu şekilde. Oyun da ve şarjda iken çok ısınıyor. Gelecek olan güncellemelerle zamanla düzelebilir. Bunun dışından başka yapacak birşey yok malesef.. Ama eğer çok çok aşırı ısınıyor diyorsan bir servise göstermelisin..

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
Servise bulaşmak istemiyorum. bu ikinci cihaz şarjda iken sizlerde de ısınıyor ise sorun yok. normal kullanımda ısınmıyor zaten

ÖEY

ÖEY

Üye
Valla benim daha bugün başıma geldi. Telefon servisten yeni çıktı evde hemen şarja taktım. Hem şarj cihazı hem de telefon ısındı ama mecbur bekledim dolana kadar. Bu arada bu ilk defa olmuyor daha önce de defalarca oldu. Ve şarjdayken teli hiç kullanmamama rağmen :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ciddi bir ısınma yoksa sıkıntı yok deyip tatlıya bağlayalım.
Ayrıca bir de şarj dolduğunda prizden çekmeden önce 15-20 dakika bekleyin bakalım soğumaya başlıyor mu yoksa ısınmaya devam ediyor mu?

Benim telefon şu an hala şarjda takılı, şarjı dolmuş. Herhangi bir ısınma belirtisi yok.

ÖEY

ÖEY

Üye
Valla telefon aşırı ısınmıyor ama fark edilir bir ısınma var. Fakat şarj aleti soba oluyor her seferinde. Bugün dikkat etmedim ama bir dahaki sefer dolduktan sonra hemen çekmem beklerim:oke: Acaba diyorum benim pilin az gitmesinin sebebi bu mudur? Aklıma takıldı şimdi.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Valla telefon aşırı ısınmıyor ama fark edilir bir ısınma var. Fakat şarj aleti soba oluyor her seferinde. Bugün dikkat etmedim ama bir dahaki sefer dolduktan sonra hemen çekmem beklerim:oke: Acaba diyorum benim pilin az gitmesinin sebebi bu mudur? Aklıma takıldı şimdi.

Benim telefonla işim yoktu. Saatlerdir şarjda duruyor :)
Çoktan dolmuş. Ve şu an herhangi bir sıcaklık yok.
Sen de bir dahaki sefere bekleyerek bir gözlemle bakalım şarj dolduktan sonra ısı azalıyor mu yoksa artmaya devam ediyor mu.

aamet1991

aamet1991

Üye
şuan bakıyorum.

evet ısınıyor güzelce :) laptop ve telefon sayesinde kışı sıcak geçirdim ama yazın da hiç çekilmiyor yahu.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
Hiç ellemeyince ısınmıyor. Sorun yok yani :) Bi güncelleme de ısınma için gelse güzel olur

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
2 hafta önce fln oyunlarda acayip ısınıyodu su anda ısınma sıfır

ÖEY

ÖEY

Üye
Isınma benim telefonun kronik rahatsızlığı artık :D İnsan soba moduna zamanla alışıyor sanırım :D

Plesk234

Üye
5 saat Şarjda Isınma Olmadı :hmmm

Dtn

Üye
Bu ara Uno Friendse sardım, 3 saatte boşaltıp 3 saatte dolduruyorum, hiç soğumuyor :ehe oyunu bırakmazsam yakında ölecek bataryam :islik

BelaMonte

BelaMonte

Üye
telefon şarza takılırken az bir şey ısınıyor. ama az yani. şarz dolduktan sonra ısınma bitiyor. konu bununla ilgiliyken telefon şarz dolduktan en az yarım saat bir saat yine şarzda kalsın. çünkü aslında halen doluyor zannedersem. ben %100 olur olmaz çıkardığımda hemen %99 oluyor, ama şarz dolduktan sonra bir yarım bir saat şarzda durduktan sonra çıkardığımda ortalama 5 saat şarz %100 de kaldığını gördüm.

pirenuri

pirenuri

Üye
telefon şarza takılırken az bir şey ısınıyor. ama az yani. şarz dolduktan sonra ısınma bitiyor. konu bununla ilgiliyken telefon şarz dolduktan en az yarım saat bir saat yine şarzda kalsın. çünkü aslında halen doluyor zannedersem. ben %100 olur olmaz çıkardığımda hemen %99 oluyor, ama şarz dolduktan sonra bir yarım bir saat şarzda durduktan sonra çıkardığımda ortalama 5 saat şarz %100 de kaldığını gördüm.

Aynen katılıyorum sana . %100 olunca direk çekmeyip biraz beklersek uzun bir sure %100de kalıyor. Sanırım bu da bizim kullanma şeklimizden kaynaklanan Bi hata bu arada şarz değil şarj (alay falan etmiyorum kusura bakma sadece doğrusunu bil diye söylüyorum)

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Takipçi Satın Al

Üst Alt