şarj süresi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
    Konu Sahibi
şarj süresi ?
arkadaşlar çarşamba günü nokia 603 aldım. Şarj süresini internette araştırdım ve yeni tip bataryalarda 8-12 saat gibi şarj sürelerinin gereksiz olduğunu, zaten şarj dolduğunda telefonun akımı kestiğini ve 6-7 şarjda bataryanın kendini toplayacağını öğrendim ancak telefon 5. Şarjını tamamladı ve bi düzelme göremedim. Şuan 6. Şarjı harcıyor batarya ve yine önemli bi gelişme yok. Ne yapmam gerekir ? (3-3.5 saat internet kullanımı, 45 dakika konuşma yaptıktan sonra batarya tamamen bitiyor)

BlaCkMaGiC05

Üye
kaç mah batarya var

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
    Konu Sahibi
1300 mah

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
    Konu Sahibi
yok mu yardım edecek biri arkadaşlar ?

maxirabit

maxirabit

Üye
Bataryayı fazla şarj etmeye gerek yok,yeni nesil batarya,istediğin zaman şarj edebilirsin,ilk aldığında fazla şarj etmeye gerek yok vs vs bazen hep bunu derler ama kendi tecrübelerimde hiçte böyle olmadığını anladım.İlk c3'ü sıfır aldığım zaman kafama göre şarj'a taktım en az 2 gün gidecek batarya 1 gün'ü bile zor çıkarıyordu dedim böyle olmayacak,bataryayı garantiye verip sıfırını aldım,ilk önce şarj'ını bitirip yaklaşık 1 gün boyunca telefonu kapalı şarj ettim sonuç,şu anda normal kullanımda 1 hafta dayanıyor.
Bir diüeride n8'de başıma geldi,istediğin zaman şarj edebilirsiniz olayı öyleyse peki ben her istediğim süre telefonu şarj etmeme rağmen 3g açık halde neden toplam 7 saate bitmiş halde oluyor?

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
    Konu Sahibi
bende garantiye versem sıfır batarya alma şansım ne veya şuan telefonu 12 saatlik şarja taksam düzelme gösterir mi

maxirabit

maxirabit

Üye
bende garantiye versem sıfır batarya alma şansım ne veya şuan telefonu 12 saatlik şarja taksam düzelme gösterir mi

Eski batarya'yı verip yenisini alabiliyorsun.

MaxipmaN

Üye
nokianın batarya satma taktiği :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt