şarj çok çabuk bitmeye başladı :S

Sponsorlu Bağlantılar

lost_des

lost_des

Üye
    Konu Sahibi
şarj çok çabuk bitmeye başladı :S
arkadaşlar dün gece telefonu şarj ettim, gece ve sabah mesajlar attm bikaç tane, wi-fi ile internete bağlandım 5-10 dk buna rağmen %100 gösterdi şarjı. normalde %2-3 inerdi mutlaka. sonunda iyileşiyo mu şarj süresi derken telefonu pc'ye bağladım gündüz foto göndermek için. %99'a indi şarj olurken, sonra çıkardım 10 dk sonra. ve bi anda düşmeye başladı şarj yüzdesi. 5 dk içinde %70'e, bi 10 dk sonra %40'lara düştü. hiç oynamadığım zaman bile düşürmeye başladı. 2 saat önce şarja taktım tekrar, 1 saat önce çıkardım dolunca. bekletmedim şarjda. oynamadığımda düşmedi yüzdesi ama toplamda 5 dk bile oynamadığım halde % 95'te şu an. wi-fi falan hiçbi şey açmadım üstelik.

pili mi bitiyor artık? geçen yıl bu zamanlarda alınmıştı. bu sorun için napabilirim? restore etsem falan düzelir mi? yoksa pille mi ilgili? eğer öyleyse ne yapmam lazım?

bu arada modeli iphone 3g 4.1 jb
 


hakankurban

hakankurban

Üye
yeni bir orjinal 4.1 dosyası indir restore et düzelir
 
hakankurban

hakankurban

Üye
böyle durumlarda ğenelde restore sorunu çözer
 
lost_des

lost_des

Üye
    Konu Sahibi
tamam denicem, teşekkürler
 
lost_des

lost_des

Üye
    Konu Sahibi
Mümkünse sonucu yazarsan sadece sen değil senin gibi iphone batarya zedelerde faydalansa bence iyi olur haberini bekliyorum selamlar.

merhaba, restore ettim ve tekrar jb yükledim. düzeldi. şu an için bi sorun yok. sanırım arkadaşın dediği gibi çözüm restore'muş :)
 

Benzer Konular



Üst Alt