RE_STaRT
Üye
haci Kalibrasyon işe yarar bi batarya kolay kolay 2 ayda ölmez bi dene kalibrasyonuOha 4-5 saat ne benim tel 2 saatte %100 du hatta bugün 5 dk da 100 oldu @Senyor Keş
@The Shadow @Anil-D
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

iyiymiş 525 de mi
çok hızlı dolduran ve orjinal olmayan şarj cihazları bataryayı bir süre sonra boza biliyor ama 4-5 saat çok fazla sen iyi bir şarj cihazı al pek bir şey etkilemez ama satıcıya danış
wifi açıkken nette 2 saat kadar geziyorum arti oyun falan oynuyorum gta falan oynayınca çok gidiyor ama küçük oyunlarda fazla şarj gitmediği için netle birlikte 3-4 saat anca gidiyor.çabuk bitiyor mu peki
bilgi ve Öneri içinsarj aleti örneğin 1000mah bataryayı doldurmak için ayarlanmıştır s4minide 1800mah civarı bi batarya var sanırım orjinale yakın birşey al

şarj aletinin üstünde yazılar var ordan output yazan yerdeki degere bak. benimkinde 0.7A yazıyor ordaki deger ne kadar yuksekse o kadar hızlı doldurur sarj aleti
Nasil yapiliyor benim discovery de daha yeni ama sarj cok cabuk bitiyor.haci Kalibrasyon işe yarar bi batarya kolay kolay 2 ayda ölmez bi dene kalibrasyonu![]()
root varsa Battery calibration indir mağazadan şarjı fulle programa gir kalibretyi yap bitene kadar kullanNasil yapiliyor benim discovery de daha yeni ama sarj cok cabuk bitiyor.
Root yok baska yolu var mi?root varsa Battery calibration indir mağazadan şarjı fulle programa gir kalibretyi yap bitene kadar kullan