İpucu şarj cihazı şarj süresine etki eder mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

RE_STaRT

Üye
    Konu Sahibi
şarj cihazı şarj süresine etki eder mi ?
S4 miniyi uyumlu nokia şarjı ile şarj ediyorum. Şarj Cihazı usb kablosu + adaptör şeklinde ( Iphone şarjı gibi ama daha da kısası ) sarj etmesi uzun sürüyor 4-5 saat kadar. Orjinal yada yan sanayi S4 mini şarjı alsam şarj süresi fark eder mi?

selim 46

Üye
çok hızlı dolduran ve orjinal olmayan şarj cihazları bataryayı bir süre sonra boza biliyor ama 4-5 saat çok fazla sen iyi bir şarj cihazı al pek bir şey etkilemez ama satıcıya danış

• Beğen
Tepkiler: RE_STaRT

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Oha 4-5 saat ne benim tel 2 saatte %100 du hatta bugün 5 dk da 100 oldu @Senyor Keş
@The Shadow @Anil-D

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

selim 46

Üye
çabuk bitiyor mu peki

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
5 saatte %15

selim 46

Üye
iyiymiş 525 de mi

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Oha 4-5 saat ne benim tel 2 saatte %100 du hatta bugün 5 dk da 100 oldu @Senyor Keş
@The Shadow @Anil-D

haci Kalibrasyon işe yarar bi batarya kolay kolay 2 ayda ölmez bi dene kalibrasyonu :oke:

RE_STaRT

Üye
    Konu Sahibi
çok hızlı dolduran ve orjinal olmayan şarj cihazları bataryayı bir süre sonra boza biliyor ama 4-5 saat çok fazla sen iyi bir şarj cihazı al pek bir şey etkilemez ama satıcıya danış
:tşk:
çabuk bitiyor mu peki
wifi açıkken nette 2 saat kadar geziyorum arti oyun falan oynuyorum gta falan oynayınca çok gidiyor ama küçük oyunlarda fazla şarj gitmediği için netle birlikte 3-4 saat anca gidiyor.

MaxipmaN

Üye
sarj aleti örneğin 1000mah bataryayı doldurmak için ayarlanmıştır s4minide 1800mah civarı bi batarya var sanırım orjinale yakın birşey al

RE_STaRT

Üye
    Konu Sahibi

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Hmm

007wolverine

007wolverine

Üye
etki eder ma ne kadar yüksekse o kadar çabuk şarj eder.ayni zamanda o kadar da pilin ömründe yer.

AHKE

AHKE

Üye
şarj aletinin üstünde yazılar var ordan output yazan yerdeki degere bak. benimkinde 0.7A yazıyor ordaki deger ne kadar yuksekse o kadar hızlı doldurur sarj aleti

• Beğen
Tepkiler: RE_STaRT

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
şarj aletinin üstünde yazılar var ordan output yazan yerdeki degere bak. benimkinde 0.7A yazıyor ordaki deger ne kadar yuksekse o kadar hızlı doldurur sarj aleti

Evet

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye

Üst Alt