Tövbe Est.. Millet Sarjım uzun Gitsin Diye Uğraşıyo GElde Bunlara Bak ::D
degerli43 Üye Konu Sahibi emre50' Alıntı: Bu türkçeleştirmi işini nasıl yapıyorsun söylermisin? Genişletmek için tıkla ... Dosyanın içinde txt dosyası vardı ordaki yazıların Türkçe karşılıklarını yazdım
emre50' Alıntı: Bu türkçeleştirmi işini nasıl yapıyorsun söylermisin? Genişletmek için tıkla ... Dosyanın içinde txt dosyası vardı ordaki yazıların Türkçe karşılıklarını yazdım
ALPARS™ Üye ben anladım proğramın amacını arkadaşın senden telefonunu isteyebilir sende aç bu proğramı bataryayı bitir ondan sonra bataryam bitti dersin.
ben anladım proğramın amacını arkadaşın senden telefonunu isteyebilir sende aç bu proğramı bataryayı bitir ondan sonra bataryam bitti dersin.
osaka123 Üye CiLeCasH' Alıntı: yanlız flaşı acmıo.. Genişletmek için tıkla ... Flaşı yoksa açmaz tabi telefonun flaşı vadrrmı
CiLeCasH' Alıntı: yanlız flaşı acmıo.. Genişletmek için tıkla ... Flaşı yoksa açmaz tabi telefonun flaşı vadrrmı
alpi1 Üye freedom38' Alıntı: çok saçma ve gereksiz ama teşekkürler Genişletmek için tıkla ... kardeş düzgün yorum yap beğenmiyorsan konulara girme !
freedom38' Alıntı: çok saçma ve gereksiz ama teşekkürler Genişletmek için tıkla ... kardeş düzgün yorum yap beğenmiyorsan konulara girme !
aLLbiNo Üye freedom38' Alıntı: çok saçma ve gereksiz ama teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Arkadalım Tel Şarzı Tam bitemden takmak tele zarar veriyor bu amaçla yapılımış program..
freedom38' Alıntı: çok saçma ve gereksiz ama teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Arkadalım Tel Şarzı Tam bitemden takmak tele zarar veriyor bu amaçla yapılımış program..
nlgzrgn77 Üye zaten benim telefon oyun açıkken 15 dk. dayanıyo bu programla 1 dk. bile dayanmaz herhalde xD
degerli43 Üye Konu Sahibi kimine göre saçma olabilir bataryayı tam boşken doldurmak daha i olur bu pro da boşaltır..
holocoast Üye Doğru diyor şarjını bitirip doldurmak cok yararlı o bitmeyen bölgesi kömürleşiyormuş bir süre sonra