Şarj Artırıcı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi
Şarj Artırıcı
telefonun sarjı en fazla 24 saat gidiyor.Sık kullanımda 18 saat zor gidiyor.Bataryanın biraz daha uzun gitmesini sağlayacak bir program yok mudur?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
program olarak olmaz aöa batarya kalibrasyonu var.. 16 saat yeterli aslında uyurken şarja taktınmı skkıntı kalmaz

_ardaa

_ardaa

Üye
Program yok zaten şarjın uzun gitmesini sağlayan programda şarj yer, battery extender var onu dene ama kendiside sürekli çalıştığı için yine şarj yer, 3g kapalı olsun lazım olduğunda aç mobil veri wi-fi bunlarda kapalı olsun task manager programlarıyla gereksiz uygulamaları kapat, ekran ışığını kıs ışık zaman aşımı süresini azalt koyu tema kullan beyaz tonlardan kaçın.

Bunları yaparsan daha uzun gidecektir, daha fazla ayrıntı vardır ama şuan aklıma gelenler bunlar.

kuralsiz9

Üye
batarya kalibrasyon işe yarıyorsa yapalım deneyen oldu mu

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
konudaki yorumlarda 2 3 saat falan arttığını söyleyenler var

kuralsiz9

Üye
yav sonra batarya elimiz de kalmasın zaten dolunca telefon şarji kesiyor direk nasıl olcak ki kalibrasyon bana saçma geldi biraz

tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi
program olarak olmaz ama batarya kalibrasyonu var.. 16 saat yeterli aslında uyurken şarja taktınmı skkıntı kalmaz
Polluxea nickli arkadaşın paylaştığı modu kullanıyorum.Hiç yoktan 2 saat daha uzun gidiyor.Batarya kalibrasyonunu deneyeceğim.
Program yok zaten şarjın uzun gitmesini sağlayan programda şarj yer, battery extender var onu dene ama kendiside sürekli çalıştığı için yine şarj yer, 3g kapalı olsun lazım olduğunda aç mobil veri wi-fi bunlarda kapalı olsun task manager programlarıyla gereksiz uygulamaları kapat, ekran ışığını kıs ışık zaman aşımı süresini azalt koyu tema kullan beyaz tonlardan kaçın.

Bunları yaparsan daha uzun gidecektir, daha fazla ayrıntı vardır ama şuan aklıma gelenler bunlar.

ekran ışığını kısıyorum.3g hep kapalı.gereksiz uygulamalarıda açmamaya dikkat ediyorum.önerilerin için teşekkürler

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
Arkadaşlar Benimde şarj az gidiyor akşam şarja koyuyorum sabah çıkarıyorum şarj bitene kadar yüz sms 3 saat internet ve 1 saat konuşma yapıyorum birde tema efecti açık böyle akşam üstü saat 5 gibi şarj bitiyor. Sizce batarya ölmüşmu değiştireyim mi.

pasha14

pasha14

Üye
Bazı ekstralardan ödün vererek şarjının daha uzun gitmesini sağlayabilirsiin.

derman00

Üye
Benim c6-01 bataryası 1 gün gidiyordu.Forumda batarya kalibrasyonu diye konu var.Kalibrasyon yaptıktan sonra 1,5 - 2 gün gider oldu.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Appstop da kullan gereksiz işlemleri sonlandır hocam mesela mesajları rehberi ajandayı bi kere açtığında her açık kalıyor arkada

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
arkadaslar alttaki rar'in icindeki dosyayi C hafizaya atin cihazi kapatip acin bakalim deneyin nasil.

Ekli dosyalar

mahmut4545

mahmut4545

Üye
aynen ne ise yarıyor

tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi
Benim c6-01 bataryası 1 gün gidiyordu.Forumda batarya kalibrasyonu diye konu var.Kalibrasyon yaptıktan sonra 1,5 - 2 gün gider oldu.

2 gün giderse iyi.

Appstop da kullan gereksiz işlemleri sonlandır hocam mesela mesajları rehberi ajandayı bi kere açtığında her açık kalıyor arkada

bundan haberim yoktu bak.

neye yarıyor kardeş bu

aynen ne ise yarıyor

bataryanın daha uzun gitmesini sağlıyor heralde :hmmm

ANIL

ANIL

Admin
İşlemci kullanımını düşürüyor o dosya

TheMadness

TheMadness

Üye
Battery Extender, Battery Profiler gibi programları kullanarak şarj kullanım sürenizi arttırabilirsiniz. Bunlar ile gereksiz işlevleri (GPS vb.) kapatabilir, ekran parlaklığını ayarlayabilir ve 3G/2G tarzı ayarlamaları yapabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt