şarj aleti ucu hep merak etmişimdir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
atakan25

atakan25

Üye
    Konu Sahibi
şarj aleti ucu hep merak etmişimdir
ucunu telefona taktığımızda tam oturmuyor arada telefon ile mesafe kalıyor normal mi sizce?

tel c6-01

mstf_l

mstf_l

Üye
e 63 te de oyle bende hep merak ettim tasarım mı boyle diye bi bilen cevaplasın :D

• Beğen
Tepkiler: atakan25
atakan25

atakan25

Üye
    Konu Sahibi
n73 e şarj kendi şarj aletinden almıştım o da oturmuyodu zorladım oturdu c6-01 i fazla zorlamadım

Mert045

Mert045

Üye
Şarj aletinin ucu uzun geliyor ondan benimde öyle :)

• Beğen
atakan25

atakan25

Üye
    Konu Sahibi
demekki normal

cemsidar

cemsidar

Üye
Tek tip çıkarıp çok tip telefonda kullanıyorlar ondan :)

• Beğen
serecans

serecans

Üye
bi oydu bide şu hareket sensörünü merak etmişimdir nası bişe ki

mstf_l

mstf_l

Üye
nokia nın tüm sırlarını acıklıyorum toplasın :ehe

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
ışık sensörü : ışığın şiddetine göre ekranınız ışığı ayarlanır dışarda ışık ne kadar fazlaysa erkan o kadar çok parlar doğru orantıda.
hareket sensörü: yer çekiminden yararlanıyor. onun resmini paintte çizeyim anlarsınız

serinaga

serinaga

Üye
Daha bir sürü merak konusu şey var ...

tavbiy

tavbiy

Üye
şarj aleti fişini zide söyle açılayım arkadaslar...

bildiğimiz gibi bir çok telefon kullanıcısı telefonu cebinde taşır. ve biz bunu cebimizde tasıdıgımızda kot kumaş veya benzeri elbiselerimzide cebinde bulunan pamukcuk ve tüy parcaları zaman içinde sarj yatagımızın içinde birikmekete ve her seferinde sarj fişini taktıgımızda sarj yatagı içinde bulunan pamukcuklar fişin yardımı ile sarj yatagı dibine itilmekte ve dolayısı ile zaman içinde birike birike yatak yükselmektedir. ve buda bize sarj aletinin fişini dısarıda tam oturmamasını saglamaktadır. aslında olay budur... size basit bir sekilde anlatmaya çalısıtım....

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
atakan25

atakan25

Üye
    Konu Sahibi

bildiğimiz gibi bir çok telefon kullanıcısı telefonu cebinde taşır. ve biz bunu cebimizde tasıdıgımızda kot kumaş veya benzeri elbiselerimzide cebinde bulunan pamukcuk ve tüy parcaları zaman içinde sarj yatagımızın içinde birikmekete ve her seferinde sarj fişini taktıgımızda sarj yatagı içinde bulunan pamukcuklar fişin yardımı ile sarj yatagı dibine itilmekte ve dolayısı ile zaman içinde birike birike yatak yükselmektedir. ve buda bize sarj aletinin fişini dısarıda tam oturmamasını saglamaktadır. aslında olay budur... size basit bir sekilde anlatmaya çalısıtım....

aldığımdan beri hep tam oturmuyordu :)

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

evet orjinal şarj aletinin başlarda oturup sonradan oturmamasının sebebidir ;)

----------Eklendi @ 12:08:39 ---------- Yazıldı @ 12:07:35 ----------

aldığımdan beri hep tam oturmuyordu :)

farklı modeller için uyumlu olsun diye biraz pay bırakmışlar anlaşılan :D diğer modeller de kullansın diye :D

LimePie

LimePie

Üye
mantıklı :)

TheCower

TheCower

Üye
Böyle bir fıkra vardı adam sobayı taşların üzerine yüksekçe kuruyordu. Mühendisler niye böyle diye tahmin ediyorlar :) hepsi farklı şey söylüyor ama oysaki boru yetmemiş :) bence nokiaya sorun

legend5858

legend5858

Üye
Bende öyle birsorun yok niye derseniz direk usb portundan şarj oluyor ince uc yerine usb takmışlar :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt