Sardalye Balığı Ezmesi [Yapılışı / Malzemeler / Hazırlanışı]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Sardalye Balığı Ezmesi [Yapılışı / Malzemeler / Hazırlanışı]
MALZEMELER
150 sardalye balığı , zeytinyağına yatırılmış
3 adet yumurta
150 gr tereyağ
karabiber
tuz

HAZIRLANIŞI
Sardalye balıklarını blender yardımıyla macun kıvamına getirin. Balıkların içinde bulunduğu zeytinyağı ince delikli bir süzgeçten geçirin. Yumurtaları katı olarak haşlayın, sarılarını alıp, ezin. Tereyağı tahta bir kaşıkla ezip krema kıvamına getirin, sonra dövülmüş sardalye, ardından yumurta sarısını ilave edin. Tuz ve karabiber serpip karıştırın ve süzülmüş zeytinyağından birkaç damla damlatıp hafifçe sulandırın ve ekmeklere sürün.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

x-scarface
  • Kilitli
    • Beğen
Cevap
0
Görüntüleme
478
x-scarface
hikmet366
Cevap
2
Görüntüleme
968
hikmet366
Doğuş Pertez
Cevap
0
Görüntüleme
956
Doğuş Pertez
Cevap
0
Görüntüleme
2K


Üst Alt