sar :(((

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ugur1000

ugur1000

Üye
    Konu Sahibi
sar :(((
arkadaşlar şu sar değerinde takıldım sony almak istiyorum ama sony lerin sar değeri yüksek mesala istediğim xperia s in değeri 1.20 peki bu sar gps wifi bluetooth 3g falan hepsi açıkkenmi yoksa sadece iletişim içinmi 3g falan peki konuşurken uzaklaştırsak telefonu vücudumuzda 0,60 fln hissedermiyiz ??? samsung starında 0,80 miydi neydi o kada kullandım genelde telefonu konuşmak için kullanmıycam olsa olsa günde yarım saat konuşurum telefonu multimedya iiçin kullanıcam film , wifi , oyunlar nolcak şimdi ???

XperiaArcS

XperiaArcS

Üye
Zarar zarardır... İki tane film müzik için değmez

ugur1000

ugur1000

Üye
    Konu Sahibi
hmm adından gordumda xperia arc s nasıldır ??? sar değeri bayagı düşükmüş 0.61 xperia s e göre birde teknosada falan bulabilirmiyim ???

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
arc s alacağına başka telefonlara yönelebilirsin.

ugur1000

ugur1000

Üye
    Konu Sahibi
evet şu anlık solaya yoneldım sar ı kafama takmıoyurm :D günde konuşmam 5 dk yı geçmez zaten xperia s pahalı ama sola hoşuma gitti

XperiaArcS

XperiaArcS

Üye
Ben de telefonu 1 ay önce aldım, çok araştırdım bütün sony telefonlar arasında kıyasladım. Xperia Arc S, Xperia Sola'dan daha iyi diyorum.

Küçük bir karşılaştırma yap istersen,

Ben telefonu almadan önce her telefoncuya girdim, her sitede araştırdım Arc S'e karar verdim

ugur1000

ugur1000

Üye
    Konu Sahibi
bence cok fark yok arc s 800-900 tl iken sola hepsi burada da 750 tl solanın ekranı falan daha iyi :D cpu daha kotu ama olsun bıde su var ikisini karşılaştımrak hata çünkü sola artık nxt yani sony ericsson değil sadece sony mobile

XperiaArcS

XperiaArcS

Üye
bence cok fark yok arc s 800-900 tl iken sola hepsi burada da 750 tl solanın ekranı falan daha iyi :D cpu daha kotu ama olsun bıde su var ikisini karşılaştımrak hata çünkü sola artık nxt yani sony ericsson değil sadece sony mobile

Ekranı daha mı iyi.. :dry: Bırak arkadaşım sen karşılaştırma yapma :hmmm

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye

Arc S'in ekranı daha iyidir.Sola ise çifft çekirdek oldugu için performans konusunda az daha önde gibi tabi kagıt üzerinde.
Arc S jb güncellemesi alsaydı ikisi arasında Arc S'i secerdim.Ekran büyüklügü,kamera kalitesi,tasarım ve HDMİ gibi artıları var..

- - - Eklendi - - -

Ve sar konusuna çok takılma aramada mesajlasmada kısaca baglantılarda zarar zarardır 1.2 yüksek bi deger degil..

ugur1000

ugur1000

Üye
    Konu Sahibi
Xelord

Xelord

Üye
Zarar zarardır... İki tane film müzik için değmez
Ona bakarsan her şeyde var bu zarar senin telefonunda da belki daha düşük sar değeri ama zarar zarardır iki tane film müzik için değmez? Bilgisayarıydı... Televizyonuydu... Evdeki modemi bile kaldır at... :alkis

ugur1000

ugur1000

Üye
    Konu Sahibi
ilk defa benim gibi pozitif düşünen biri çıktı :D

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Telefonda 3gyi wifiyi gpsi btyi yani hepsini açarsan işte o zaman sar değerinin büyük zararı olur. Zaten bunların hepsini açan kişi pek görülmedi. :D Birde telefon ile çok konuşulursa zararı olur. :)

ugur1000

ugur1000

Üye
    Konu Sahibi
görüldü, oda sabri :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt