Sar değeri düşük-Güzel çekim-500 lira-Alo demelik-Anne telefonu

Konu Sahibi
Sar değeri düşük-Güzel çekim-500 lira-Alo demelik-Anne telefonu
Telefonda istediğim özellikler:

-Sar değeri düşük olsun. (Tercihen 0,9'un altında hatta 0,7 altında olsun, civarları söylenebilir)
-Kamera ve video çekimleri güzel olsun.

Tabiki arama özelliği olmalı Fiyat olarak maksimum 500 lira diyorum. Teknolojiden anlamayan bir bayan kullanacak. Tuşlu, dokunmatik, hem tuşlu hem dokunmatik olması fark etmez. Tasarımı güzel, ekranı büyük olursa iyi olur Örneğin ben Nokia C5-03'ü beğenmiştim tam alacaktım ki sar değeri aşırı fazla olduğunu gördüm, vazgeçtim. Teşekkür ederim yardım edenlere ..

IVI-Elia

Üye
Çok yakın zamanda çıkacak Asha 210 var en iyi tasarımlı rengarek bir Asha.Sar değeri açıklanmadı galiba baktım yoktu.Ama kamera konusunda biraz zayıf gerçi 72$ ama...Eğer istersen biraz daha iyi bir asha alabilirsin ben bakıyım Bi

tapatalk

Üye
samsunglarin sar degeri 0.30 0.50 arasinda degisiyo

PriZm

Üye
Samsung'un Sar oranı Note 2 den sonra en düşük Galaxy S ama hiçde dandik değil.Note 2 her an kırılabilecekmiş gibi duruyor.

Sarangni

Üye
Atrix al Hem büyük, kaliteli, kamera iyi, video 720p, şık, performans cok iyi, kullanım kulay fiyat 599 ile 550 arası

PriZm

Üye
Atrix daha çok erkek telefonu gibi

tasarım ve kamerada sony en iyisi ve arama yapabiliyosun malzeme kalitesi de çok iyi ama sar değerleri genelde fazla Xperia ray olabilir teknosada 500 lira şu an ama sar değeri 1 falan

yeauw

Üye
sadece alo dyecekse xperia mini al kamerasıda iyidir

- - - Eklendi - - -

sardeğerinin 1.17w/kg oldğu yazıyor
[h=2][/h]

- - - Eklendi - - -

burdnda istediğin telefonu kıyaslayabilirsin iyi günler )

Febris

Üye
Sony Xperia Go olabilir darbe falan almiyor su gecirmiyor )

sekajmer

Üye
htc a310 öneririm 300-400tl civari sadece kamera düşük 3mp hd cekmez otofokus yok

fk555897

Üye
telefona da bak istersen.