Sar değeri düşük-Güzel çekim-500 lira-Alo demelik-Anne telefonu

Sponsorlu Bağlantılar

beyemlüt

Üye
    Konu Sahibi
Sar değeri düşük-Güzel çekim-500 lira-Alo demelik-Anne telefonu
Telefonda istediğim özellikler:

-Sar değeri düşük olsun. (Tercihen 0,9'un altında hatta 0,7 altında olsun, civarları söylenebilir)
-Kamera ve video çekimleri güzel olsun.

Tabiki arama özelliği olmalı :ehe Fiyat olarak maksimum 500 lira diyorum. Teknolojiden anlamayan bir bayan kullanacak. Tuşlu, dokunmatik, hem tuşlu hem dokunmatik olması fark etmez. Tasarımı güzel, ekranı büyük olursa iyi olur :) Örneğin ben Nokia C5-03'ü beğenmiştim tam alacaktım ki sar değeri aşırı fazla olduğunu gördüm, vazgeçtim. Teşekkür ederim yardım edenlere ..

IVI-Elia

Üye
Çok yakın zamanda çıkacak Asha 210 var en iyi tasarımlı rengarek bir Asha.Sar değeri açıklanmadı galiba baktım yoktu.Ama kamera konusunda biraz zayıf gerçi 72$ ama...Eğer istersen biraz daha iyi bir asha alabilirsin ben bakıyım Bi

tapatalk

tapatalk

Üye
samsunglarin sar degeri 0.30 0.50 arasinda degisiyo

PriZm

PriZm

Üye
Samsung'un Sar oranı Note 2 den sonra en düşük Galaxy S ama hiçde dandik değil.Note 2 her an kırılabilecekmiş gibi duruyor.

Sarangni

Sarangni

Üye
Atrix al:D Hem büyük, kaliteli, kamera iyi, video 720p, şık, performans cok iyi, kullanım kulay fiyat 599 ile 550 arası

PriZm

PriZm

Üye
Atrix daha çok erkek telefonu gibi :D

hurol1

Üye
Lg l5

emin_uslu

emin_uslu

Üye
tasarım ve kamerada sony en iyisi ve arama yapabiliyosun :) malzeme kalitesi de çok iyi ama sar değerleri genelde fazla Xperia ray olabilir teknosada 500 lira şu an ama sar değeri 1 falan

yeauw

yeauw

Üye
sadece alo dyecekse xperia mini al kamerasıda iyidir :D

- - - Eklendi - - -

sardeğerinin 1.17w/kg oldğu yazıyor :)
[h=2][/h]

- - - Eklendi - - -

burdnda istediğin telefonu kıyaslayabilirsin :D iyi günler :))

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
herseyde sar var ama :)

Febris

Febris

Üye
Sony Xperia Go olabilir darbe falan almiyor su gecirmiyor :))

Sarangni

Sarangni

Üye
Atrix daha çok erkek telefonu gibi :D

Ama telefon :D Benim hatun göz koydu benim cihaza sen kendine yeni al bunu bana ver diyor:D

Bayanlarda bile kullananını gördüm.

Xperia telefonlarda şık duruyor.

sekajmer

sekajmer

Üye
htc a310 öneririm 300-400tl civari sadece kamera düşük 3mp hd cekmez otofokus yok

fk555897

fk555897

Üye
telefona da bak istersen.

Üst Alt