Sapphire hd 3650 ekran kartı sorunu.Yardım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

qqq61

Üye
    Konu Sahibi
Sapphire hd 3650 ekran kartı sorunu.Yardım.
benim sorunum ekran kartı sapphire hd 3650 agp 8x ddr2 var p4 3.0 ht işlemci 512 ram var alttakı fotoya bakarsanız 1 yer beyaz olmus vpu recover verıyor eskı ekran kartını taktıgımda ati 9200 se 128 mb hıc sorun yok boyle oyundada fps dusuklugu var eskı kart da 100 fps oynadıgım oyuu bunda 50 60 70 se kadar dusuyo en guncel drıver yuklu hdd tamamen formatladım 230w psu vardı ondandır dedım 550w aldım gıne olmadı yardım edın ltf
resim eklıyemıyorum lınk tıklayın ltf

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Öncelikle Allahaşkına yardım edin gibi bir konu başlığı olamaz. Probleminize göre konu başlığı daha uygun olur.

Bunun için öncelikle kasanızı açın ve yerinden oynayan donanım var mı? Kontrol edin. Ram'i slotundan çıkarın ve başka slota takın. PSU ile bağlantılı olan tüm donanım kablolarını kontrol edin. Özellikle Anakart kondansatörlerini ve Ekran kartını taktığınız, Anakart üzerindeki AGP slotunu kontrol edin. Eğer AGP slotunda sorun var ise o zaman Donanımsal problem var demektir. Bunun için bilgisayar teknik servisine baktırmanız gerekebilir. Bu durum Ekran kartından değil, Msn'den kaynaklı da olabilir.

Ayrıca Ekran kartınızın, Orijinal Driver CD'si olması gerekir. Eğer yok ise son kurduğunuz Driver, Ekran kartınız ile uyumlu olmayabilir. Bu yüzden de bu gibi hatalar verebilir. Eski Ekran kartı Driver'ını kaldırın ve mevcut olan Ekran kartı Driver CD'si ile yeniden kurulum yapıp, bilgisayarınızı baştan başlatın. Eğer Driver CD'si mevcut değil ise İşletim Sisteminizi buraya yazın ve kaç bit olduğunu da belirtin. Ona göre Driver vereceğim.

qqq61

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim eyw. msn den deil her şeye baktım zaten onların hepsini yaptım sımdı orjinal driver kurcam bişey sorcam intelle ati uyusmaz dıyorlar ama 1 orjinal driver kuruyımda öyle cevap veririm

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Intel Core İşlemcileri ile tüm Ekran kartları birbirini destekler. Gerek Nvidia, gerek ATI, gerekse MSI... Eğer desteklemiyor diye kim diyorsa, bilgisayar bilgisi yok ve boş boş konuşuyor demektir.

qqq61

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim orjinal driver cd okumadı arkıye gıttım okudu usb le attım geldım hepsını sıldım drıverlerın kurdum oldum herkese tşkler admin konuyu sılebılırsın:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...