Şans Dileyin...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şans Dileyin...
2 gecedir sınavlar için sabahlıyorum. Bu sabah yattım ve şimdi kalktım sınava gidicem. Yönetim organizasyon sınavım var. Bana şans dileyin çok zor olacak...

elmyra

Üye
2 gecedir sınavlar için sabahlıyorum. Bu sabah yattım ve şimdi kalktım sınava gidicem. Yönetim organizasyon sınavım var. Bana şans dileyin çok zor olacak...

iyi sanslar sen zeki bir insansın calışıyorsun eminim sınavın iyii gececek :oke::oke:

Solamente

Üye
Senin üstesinden kalkacağından hiç şüphem yok :)
Başarılar dilerim Bol şanslar Allah zihin açıklığı versin!
2. Gecelik zahmet ve emek boş bırakmaz senin gibi akıllı birini
Şimdiden Tebrik Ederim o yüzden ...

jöly

Üye
başarılar Ahmet...umarım iyi geçer sınavların...

Salihyet

Salihyet

Üye
Bol şanss :)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Kolay gelsin!..
İstedin gerçi ama umarım şansa ihtiyaç duymayacağın bir sınav olur.

cLuBBeRzAn-CoCo

Üye
bol şans:oke:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sınav süperdi :D

4 soru vardı, 2 tam cevap, 2 bomboş soru. Ters köşe olduk bildiğiniz dipnotlardan 2 soru geldi. Bu da demektir 50 alıyorum. Süper ya, 2 gece sabahla, uyuma hergün okula git, ders çalış 50 al. Geçen sene gitmezken bile böyle olmuyordu...

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Olur öyle bazen...

Önemli olan konuyu öğrenmiş olmak. Notları o kadar da önemseme.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Olur öyle bazen...

Önemli olan konuyu öğrenmiş olmak. Notları o kadar da önemseme.

Preator asistan olma durumum var ve ortalamam 2.71. Bunu 3'ün üzerine çıkarmam lazım. Dolayısıyla düşük nota tahammülüm yok. Benim amacım geçmek değil. Hoca dedi alıcam seni asistan olarak ama ortalamanı yükselt. Kısacası 2 dönemde 3'ün üzerine çıkmam lazım.

elmyra

Üye
Preator asistan olma durumum var ve ortalamam 2.71. Bunu 3'ün üzerine çıkarmam lazım. Dolayısıyla düşük nota tahammülüm yok. Benim amacım geçmek değil. Hoca dedi alıcam seni asistan olarak ama ortalamanı yükselt. Kısacası 2 dönemde 3'ün üzerine çıkmam lazım.

Ee Ahmet diyoruz işte sen zeki ve calışkan bir insansın arada agresif olduğunda oluyor ama çalışıyorsun tabiki hakkını alacaksın

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Ee Ahmet diyoruz işte sen zeki ve calışkan bir insansın arada agresif olduğunda oluyor ama çalışıyorsun tabiki hakkını alacaksın

Ne yazık ki yalnızca "çalışmak" her zaman hakkımız olanı bize kazandırmıyor.

:hmmm O halde yapacak bir şey yok, işi şansa bırakmayacak ve değil dipnotları, hocanın cümle kurma stilini bile ezberleyeceksin. Ancak tüm çalışmana rağmen düşük not alabilme ihtimalini (şansını) de göz önünde bulundurup, her şeyi öğretim üyeliğine bağlamaman yerinde olur bence.

Bir zamanlar ben de okulda kalmak istiyordum ve senelerce süren isteğim oldukça ciddiydi.
Çok zor olan ve büyük emek isteyen, sinir sistemini yıkıp geçebilme potansiyeline sahip, hepsinden beteri şans ve ne yazık ki torpil faktörlerinin de rol oynadığı acı dolu bir yol. Elbette meyveleri de o denli tatlı!

Umarım gerekli sebatı gösterebilme gücünü bulursun her daim.
Kolay gelsin.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ne yazık ki yalnızca "çalışmak" her zaman hakkımız olanı bize kazandırmıyor.

:hmmm O halde yapacak bir şey yok, işi şansa bırakmayacak ve değil dipnotları, hocanın cümle kurma stilini bile ezberleyeceksin. Ancak tüm çalışmana rağmen düşük not alabilme ihtimalini (şansını) de göz önünde bulundurup, her şeyi öğretim üyeliğine bağlamaman yerinde olur bence.

Bir zamanlar ben de okulda kalmak istiyordum ve senelerce süren isteğim oldukça ciddiydi.
Çok zor olan ve büyük emek isteyen, sinir sistemini yıkıp geçebilme potansiyeline sahip, hepsinden beteri şans ve ne yazık ki torpil faktörlerinin de rol oynadığı acı dolu bir yol. Elbette meyveleri de o denli tatlı!

Umarım gerekli sebatı gösterebilme gücünü bulursun her daim.
Kolay gelsin.

Bu sene ders aldığımız tüm hocalar bizim için yeni ve derslerde yeni. Dolayısıyla sıfırdan başladığımız durumlar tamamen.

Ben özel üniversitede okuyorum burslu olarak. O kadar çok ***** insan var ki, biz direk parlıyoruz ve hoca seni bugün ortalaman 3'ün üstünde olsa alırım dedi ama ortalamanı yükseltmen gerekiyor dedi. Bu konuşma 20 gün önce falan oldu. Torpillik bir durum yok bizim okulda çünkü özel üniversite ve başarılı öğrencileri kendi bünyelerine katmak istiyorlar. Kendi bünyelerindeki işlere alıyorlar (Garanti Bankası), zeki öğrenciler asistan.

Bugün resmen hoca ters köşe yaptı. Aslında sorunun ne olduğunu anlasak, cevabı 1 sayfa yazardım o derece iyi bildiğim bir konu ama soruyu anlayamadık ki. Ne sorduğunu sorduk hocaya, gayet açık dedi ve bir şey yapamadık 2 soru tamamen boş olarak kağıdı verdik. Bölümün nerdeyse tamamı bu şekilde. 3 tam soru yapan yok.

Bugün beni yanına almayı düşünen hocam yanına çağırdı yaklaşık yarım saate yakın konuştuk işte derslerde olsun, her alandan sohbet ettik. Dünde onun sınavından 84 aldım, dövüyordu nerdeyse. Klasik olsa 100 alırdın, testte dikkatsizlik ve hızlı çözmenden dolayı 4 soru kaybettin dedi. Yanlış okumadan giden 4 soru. Ama önemli değil 60 civarı not alma yeter bendeki notun belli senin dedi. Her şey süper ama ortalamamı 3'ün üzerine çıkartmam lazım.

Bilmiyorum eğer 2. dönemde böyle devam edersem sanırım hileye başvuracağım. 1 dersi bilerek bırakıp, yaz okulunda geçerim. Nasılsa özel üniversiteyiz yaz okulunda parasıyla geçiyorsun. Derse devam et B+, biraz takip et A geliyor. Bizim sene içinde canımız çıkıyor ve zar zor C getiriyoruz...

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Ben de 3. sınıfta bir sınavda aynısını yaşamıştım, çok can yakıcı bir durumdur o. Sabahlara kadar çalışırsın, hoca bir soru sorar -ki sen cevabını biliyorsundur- ama sorunun anlaşılmazlığından ve çelişkisinden dolayı cevabı bulamazsın, sınav çıkışı istediğini öğrenirsin ve boğasın gelir hocayı, acırsın onca emeğine.

Özel okulda olman senin bahsettiğin nedenler açısından bakılırsa büyük avantaj, değerlendir derim. Hile de değil yaptığın ayrıca ki notlar ne olursa olsun düşük gelme ihtimallileri bırak yaz okuluna bence madem böyle bir sisteminiz var.
Bu yaz sıkarsın dişini ama büyük avantaj sağlarsın.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben de 3. sınıfta bir sınavda aynısını yaşamıştım, çok can yakıcı bir durumdur o. Sabahlara kadar çalışırsın, hoca bir soru sorar -ki sen cevabını biliyorsundur- ama sorunun anlaşılmazlığından ve çelişkisinden dolayı cevabı bulamazsın, sınav çıkışı istediğini öğrenirsin ve boğasın gelir hocayı, acırsın onca emeğine.

Özel okulda olman senin bahsettiğin nedenler açısından bakılırsa büyük avantaj, değerlendir derim. Hile de değil yaptığın ayrıca ki notlar ne olursa olsun düşük gelme ihtimallileri bırak yaz okuluna bence madem böyle bir sisteminiz var.
Bu yaz sıkarsın dişini ama büyük avantaj sağlarsın.

Yaz okulu, haftalık ders saati başına geçen yıl 275 YTL'idi. Bu da örnek vermek gerekirse, matematik haftalık 5 saat bir dersti ve 1350 yaz okulu ücreti vardı. 10-20 alan adamlar yaz okulunda B+, A+'larla geçmişler. Bölümde 4.'yken bir anda 13.'lüğe düşmüşüm yaz okulu sayesinde. Bunun önemi yok ama insanın sinirlerini bozuyor yine de.

Artık çalışıp bir şeyler yapmaya gayret edeceğiz. Olmazsa da sağlık olsun der geçerim, ama geçen sene neredeyse sınav geceleri hariç çalışmadan böyle gelen ortalamamı düşününce, acaba bu sene de okula gitmesem, çalışmasam daha mı iyi olur diye düşünmeden edemiyorum.

Ekleme: Her derse yaz okulu açılmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt