Burak Üye bak ben olsam, kişi başı 50 kurus yapardım.ayrıcada tuvaletteki muslukların vanalarını kapardım. nede olsa kriz var 1 şişe su koyardım onunla idare etsinler.dandik ama ucuz tuvalet
bak ben olsam, kişi başı 50 kurus yapardım.ayrıcada tuvaletteki muslukların vanalarını kapardım. nede olsa kriz var 1 şişe su koyardım onunla idare etsinler.dandik ama ucuz tuvalet
OğuzcanAbi Üye Konu Sahibi sağol burak konuyu değiştirelm --------------- Ekleme --------------- @..Utku..@' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... ?
sağol burak konuyu değiştirelm --------------- Ekleme --------------- @..Utku..@' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... ?
Paradise_87 Üye Berkan (:' Alıntı: MiLLeT TuvaLeTTen kombine aLmis Genişletmek için tıkla ... 3 yorumda koptumtummm ya
Berkan (:' Alıntı: MiLLeT TuvaLeTTen kombine aLmis Genişletmek için tıkla ... 3 yorumda koptumtummm ya
Necmati Üye Oguzc@N' Alıntı: OLMAMI 444 TUWALET Genişletmek için tıkla ... haha 444 tuvalet özel sekreteride vardı bunun Alo Tuvalet hattı buyrun..
Oguzc@N' Alıntı: OLMAMI 444 TUWALET Genişletmek için tıkla ... haha 444 tuvalet özel sekreteride vardı bunun Alo Tuvalet hattı buyrun..