kardesm tmm ben bu aciklamandan sonra inandm benm flashm vardi media marktin dogum gunnde yani 23 eylulde almstm 16 gb sandisk normal fiyatini bilmyrm ama ben 25 e almstm fisi hala duruyor ama 2 gun once okulda dusurdum ve baya uzuldm smdi flasha ihtiyacm var ve 30 tl param var tmm dersen pm at istedgn hesabina parani yatirirm ya da ptt den gonderrm
zaten verdiğim fiyattan 9.90 tl indirim yaptım... 49.90tl ye almıştım. fişini de göndereceğim yanında alan olursa... 25 tl ye 8 gb zor veririler önce bile flasların fiyatı pahalıydı bildiğim kadarı ile.
-16 aralık 2009 tarihinde açılmış bir ilan fiyatı 65 tl ye ozaman satıldığı hakkında;
SANDISK 16GB Ultra Backup U3 Usb Bellek SDCZ40-016G-E12 65 TL
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yani değdiğim gibi önce çok pahalıydı bu ürünler diğerleri de dahil tüm bellekler... aldığım zaman teknosa da indirim nedeniyle 49.90 tlye almıştım o fiyatlara düşmüş sanırım. siz aldığınızda belki iyi bir indirim olmuş olabilir çok iyi fiyata almışsınız...
edit:
22 mart 2010 tarihinde de 59 vatan bilgisayarda 23 mart 2010 tarihinde 71 tl ye yükseldiği yazılmış...
8 gb olanın sadece ilanı nı gördüm vatan bilgisayarda o yıllarda bile 8 gb 53 tl den satılıyormuş...
ben bile inanamadım. bu kadar yükseğe satıldığına .... sadece bilgi vermek için bunları ekledim. malın fiyatı yükselsdin gibi düşüncem yok alan alır almayan almaz... kimseye zorla aldıramayız zaten ....
saygılar...
selman
konya