SanDisk 2gb Micro SD Hafıza Kartı RAW Problemi!!!

Sponsorlu Bağlantılar

yusuftash

yusuftash

Üye
    Konu Sahibi
SanDisk 2gb Micro SD Hafıza Kartı RAW Problemi!!!
Arkadaşlar benim hafıza kartım geçenlerde durup dururken kafayı yedi.. Ne bilgisayardan nede telefondan biçimlendiremiyorum. Artık içindekileri kurtarmaktanda vazgeçtim.. Yeterki format atabiliyim.. Dosya sistemi Raw olarak gözüküyo. Bi kaç yol denedim bu seferde 30MB falan gözüküyo. Fakat yinede kendi telefonuma takınca hafıza kartı biçimlendirlemedi diyo. Telefonum Nokia 6233. Yardımcı olursanız memnun olurum.

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Aynı biçimlendirme sorunu yaşamıştım 5.6 sefer daha biçimlendirmeye çalış sonra biçimlenir.

yusuftash

yusuftash

Üye
    Konu Sahibi
belki 100 defa denedim.. başka bişey yapmak gerekiyo dosya sistemini değiştirmek için..

yusuftash

yusuftash

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu konuda yardımcı olabilecek kimse yok MU?

Aydin14

Aydin14

Üye
benimde başıma geldi nasıl düzelcek bilmiyorum hiç bi yerde çözüm bulamadım galiba kart boşa gitti:ağlarım:

Crazy_Delly

Crazy_Delly

Üye
bilgisayarda fat32 biçiminde biçimlendir galiba kartın ucundaki sarı okuyucular zarar görmüş kart ölmüşde olabilir geçmiş olsun

schzophren26

Üye
benimde başıma geldi aynısı
2 gb SanDisk hiç bir şekilde biçimlenmiyor telefondan format atıyorum hala aynı görünüyor
aynı deepfreeze programı gibi içeride kalan dosyalar var silsemde onlar geliyor format atsamda onlar geliyor lanet bişey

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
mmmedic adlı bir program var onu bulup bir deneyin..

Takipçi Satın Al

Üst Alt