"sanalreyonum.com" sitesine güvenebilir miyim sizce?

Sponsorlu Bağlantılar

Marchegiani

Marchegiani

Üye
    Konu Sahibi
"sanalreyonum.com" sitesine güvenebilir miyim sizce?
Selamlar arkadaşlar. Ben sanalreyonum.com sitesinden alışveriş yapmak istiyorum fakat güvenemedim pek. Alışveriş yapan var mı bu siteden? Güvenilir mi sizce? Yardım ederseniz sevinirim :)
 


AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
konu yanlış yerde
 
Salihyet

Salihyet

Üye
konu yanlış yerde
bunu söylemek yerine "şikayet et" butonunu kullanmalısın.

sanalreyonum şirketletmiş bir sitedir, türkiye bankalarıyla çalıştığı için hakkını aramakta sıkıntı çekmezsin. çekindiğin konu nedir ? ürünün parasını ürünü yollamazlarsa söke söke alabilirsin.
 
Marchegiani

Marchegiani

Üye
    Konu Sahibi
O zaman güvenebilirim. Bilgilendirme için teşekkür ediyorum :)
 
sh0ck

sh0ck

Üye
Konuyu hortlatmak gibi olmasın kardeş ama bende buradan alışveriş yapmayı düşünüyorum..

Sen yaptıysan yorumun nedir ? Ürünü hemen gönderdilermi ?
 

scorpi101

Üye
büroteknik.com dan alışveriş yapabilirsin ben çok alışveriş yaptım hiç sorun çıkmadı
 

emfuse

Üye
nokia n8 kullanılmış gönderdiler iade ettim ödememi iade etmiyorlar:vur:vur:vur:vur
 

cashh44

Üye
Kaç senedir internette alışveriş yaparım ben böyle bir site görmedim,telefonla ulaşmanız imkansız zaten bir kere ulaşabildim oda sabah erken oldugu içindi heralde havalemi yaptım dekontuda yolladım size dedim karşımda uyumaklı biri bakalım dedi...ürün bugun kargoya verilirmi diye sordum verilir verilir dedi bende iyi dedim ozamn çünkü hızlı kargoydu neyse gün icinde siteye arasıra bakıyorum takip bölümünde ürün hazırlanıyor diyor akşama dogru dayanamadım birdaha aradım ulaşamadım tabi mail attım zaten iş burda koptu gelen cevapları isteyen arkaşlara yollayabilirim kayıtlıdır hala bende komedi ya saat 17.00 de yazdım ürün çıkarmı diye cevap ürün çıkışınız 18.30 yapılmıştır dendi :) 2.gün sabah işlerim dolayısıyla ilgilenemedim 15.00 mail attım siparişiniz a... kargoya verildi dendi kargo firmasını aradım adıma bir kargo bulamadılar kargo takip numarasını istemek icin mail attım tabi cevap yok :) cünkü kargo yok ortada böyle sitelerde var işte arkadaşlar bence ucuz alıcam diye sürünmeyin,stres yaratmayın durduk yere pahalı olsun ama garanti olsun derim yani ürün çıktımı çıkıcakmı diye siz takip etmeyin büyük sitelerde bildiginiz gibi cep telefonunuza kadar mesaj geliyor ürününüz nerde oldugu hakkında.
 

yeniden58

Üye
arkadaşlar ben 2011 nisan ayında sanalreyonum.com dan 460 tl tutarında bir cep telefonu siparişi verdim ve ertesi gün kargoya verildi sorunsuz aldım Allah'a şükür.Açıkcası hiç bir sorun yaşamadım.. Müşteri hizmetleri konusunda telefon üzerinden çok sıkıntılılar! onu belirtmeden edemeyeceğim.. fakat sipariş numaramı falan belirtip mail attım kendilerine ve 5 dk. içinde yine mail yolu ile döndüler.. hatta bu hazır mesaj değil değil mi diye mesaj bile attım peşine :)) hayır değil dediler eğlenceliydi bayaa :)) herkese sivastan selam ve saygılar.. iyi alışverişler..
 


Üst Alt