Sanal Klavyeyi Kaldırma Müthiş Teknik NO COde ! ! !

Sponsorlu Bağlantılar

01cengiz

01cengiz

Üye
    Konu Sahibi
Sanal Klavyeyi Kaldırma Müthiş Teknik NO COde ! ! !
Arkadaşlar Ben Bu Konuyu O Kadar Araştırdım ki , İnanamazsınız Gece Gündüz Aradim Sıf Telefonumun Ekranına Green Farm Oyunu Büyük Geliyor Diye.. Ancak Oyun Dokunmatik Benim Ekrana Göre Atınca Sanal Klavyeyle Oynanıyor En İyisi Dedim Sanal Klavyeyi Kaldırmanın Bi Yöntemini Aradım Durdum Ve En Sonunda Green Farm'ın 400X240'nı Buldum Şimdi Burdan Çıkartacağımız Taktik Şu ;

Örneğin Telefonunuz SAMSUNG > 240x320 Ekran Çöz. Var , Onu Siz Sanal Klavyesiz Dokunmatik Oynamak iSTİYORSANIZ 400x 240 İndireceksiniz Örneğin Oyunun Adı Spiderman Google'ye Spiderman 400X240 .Jar Yazacaksınız VE Oyun Kesin Çıkar Yani Taktiğin Devre Dışı Kaldıgı Nokta Küçük Ekranlardır, Yani 176X220 Lerde Bu Taktik Şöyledirki Böyle Bİr Oyun Bulmak Zordur 400x220 Ekran Taşacaktır Ve Telefon Oyunu Açmayacaktır Bu Yüzden Bu Samsunglarda Kesin Oluyor Dokunmatiklerde Tabiki ,

Bende Samsung CORBY PRO Var Bizzat Denedim Bu Tatik GENOA'Da Bile Oldu..

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 1929612

Paranoya

Paranoya

Üye
çok saçma bi yöntem , neticede bütün oyunları böyle bulmamız imkansız :oke:

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Arkadaşım niye böyle uğrasiyosun bos bos sana bi site verim ordan hangi boyut istersen yükle ok

----------Eklendi @ 15:13:43 ---------- Yazıldı @ 15:13:09 ----------

----------Eklendi @ 15:13:58 ---------- Yazıldı @ 15:13:43 ----------

Tıkla

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 1929612
01cengiz

01cengiz

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşın Dediği gibi bi site verecekmiş ya hani işte o siteden bul Lütfen insanların yaptıkları çalışmalara , yazılarına biraz saygi duyun eğer , forumda gereksiz kırık link v.s. gibi şeyler varsa amenna ama lütfen biraz saygı bunu hiç samsungun doknmatik telefonlarında denedizimi acaba ?

berkay_zm

berkay_zm

Üye
sacmalamayin ya. ustte sabitlenmis bi kobu var ege mi ne acmis. orda sanal klavye kaldirma kodu var. tum oyunlar ve programlar icin gecerli...

Masha

Masha

Üye
arkadaşlar emeğe saygı isteyen denesin istemeyen uğraşmasın bu kadar basit

01cengiz

01cengiz

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler Masha ayrica yorumlara karşı saygılıyım istediğiniz yorumu yapabilirisiniz ama denerseniz çalışacağından eminim..

emkar85

Üye
berbat :off::off:

01cengiz

01cengiz

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim Yapamıyorsan, Berbat Demiyeceksin Eğer Düzgünce Yardım İstersen Zaten Sana Ben, + Yani Çok Destek Verecek Arkadaş Çıkar Ama Böyle Yaptıgın İçin Değil Destek Sana Selam Bile Vermem.:oke:

lidermusti

lidermusti

Üye
Genoa'da nasıl denedinde oldu? Genoa telefonlarında bir tuşa basınca sanal klavye çıkar.Genoa'da denedim demeyeceksin.Ayrı bir yöntemi var bu işin.Gerçekten araştırsaydın bulurdun.

Celils55

Üye
cengiz benim tel de corby pro fakat ben anlamadm napiyoz :)

fatih bıyık

fatih bıyık

Üye
adamsın varya çok teşekkürler

Üst Alt