Sana ne hakaret etsem az Bing!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Black-killing

Black-killing

Üye

Theme pack var internette. :) Araştırırsan bulabilirsin. :)

Niye siyah yoksa satanist ?

Evet beyler açığını yakaladım zaten telefonun tuş kilidinde de sübliminal mesaj yakaladığımda takibe başlamıştım ama bugün yakaladım.Banlayın bunu :ban:

Ekşi Erik

Ekşi Erik

Üye

Evet beyler açığını yakaladım zaten telefonun tuş kilidinde de sübliminal mesaj yakaladığımda takibe başlamıştım ama bugün yakaladım.Banlayın bunu :ban:

abartmayın ya, artık her göz içeren şeye subliminal dediğimizin farkında mısınız?

maxirabit

maxirabit

Üye

yazıyı okumadım ama fotoğrafın geçmişi var m&m olmadı mahmut tuncer:D

Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
Marilyn manson dinlerim. Bir ara imzamda honus gözü vardı ve kilit ekranım sub. mesaj içeriyor. Face'i siyah kullanıyorum evet hem satanist hem masonum.

- - - Eklendi - - -

:D ..

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
:alkis

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Muson ?

Black-killing

Black-killing

Üye
abartmayın ya, artık her göz içeren şeye subliminal dediğimizin farkında mısınız?

Kız itiraf etti oğlum benden bişey kaçmaz :D

- - - Eklendi - - -

Marilyn manson dinlerim. Bir ara imzamda honus gözü vardı ve kilit ekranım sub. mesaj içeriyor. Face'i siyah kullanıyorum evet hem satanist hem masonum.

- - - Eklendi - - -

:D ..

Honus değil horus bak mason abla bu işleri sizin daha bilmeniz lazım bide orda ki en yetkili kim eğer sen orda yetkiliysen torpille beni de aldırır mısın Masanist abla:D

Masanist = Mason + Satanist ' in birleşimi :D

- - - Eklendi - - -

yazıyı okumadım ama fotoğrafın geçmişi var m&m olmadı mahmut tuncer:D

Mahmut Tuncer asdasdasdafdaf bu iyiydi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt