Teşekkür ederim Recep hoşbuldumAramıza hoş geldin Güven kardeşim, görevinde başarılar.![]()

Burcu eksik olma, sağolasın hoşbuldumHoş geldın. Seni aramızda görmek çok güzel
Nadirim hoşbuldumGüven gönüldaşım aramıza hoş geldin..![]()

Hoşbuldum Uygun teşekkür ederimHoşgeldin aramıza kardeşim görevinde başarılar dilerim.
Sağolasın Ediz çok teşekkürlerHayırlı Olsun, Başarılar Dilerim.
Ekmel hoşbuldum , sağolasınHayırlı olsun, aramıza hoş geldin.

Daha hiç bir şey yapmadan ilk işim o olmuştu
Adminlerin mesaj yazdığı konulara müdahalede bulunmuyoruz. Hele ki Anıl Umut kardeşimiz gibi yönetici olur olmaz gidip de ilk iş olarak bir adminin açtığı konuyu kilitlemiyoruz![]()
Ama ne zoruna gitmişti

Zoruma mı gittiDaha hiç bir şey yapmadan ilk işim o olmuştuAma ne zoruna gitmişti
Ve pişman değilim,yine olsa yine yaparım
![]()

Yine olsa yine yaparım
Eyvallah Veysel'imAyrıca Ata'ya , bu konu için teşekkür ediyorum...Adam neler yazmış öyle yahu...Eline sağlık...![]()
Yazılanların beğenilmesi kadar keyiflisi yok 

Senin gibi yardımsever bir insanla tanışmak ,bir çok üyenin sorunlarına çare bulman,bizim için tüm iyi dileklerin.....Aslında biz teşekkürü borç bilirizŞükürler Olsun Sevdiğim Sevildiğim Ortamdayım. İnşallah Aynı Heyecanımı ve Mutluluğumu İlk Gün Gibi Korurum , Desteğiniz ve İlginiz İçin Hepinize ve Bu Sayfayı Okuyamayan Tüm Üyelere Bir Kez Daha Teşekkür Ediyorum![]()

Zoruma mı gitti
Ne zoruma gidecek be
Geri açtık, mesajı sildik, bir de üstüne cilaladık... Ama ne uyuz olmuştunYine olsa yine yaparım

Uzun zamandır yönetici olmasını bekledigimiz, konustugumuz, tartıştıgımız sitemizin en yararlı üyelerinden birisini aramızda görmekten mutlu oluyoruz ... Hayırlısı olsun görevinde başarılar Güven Abi.
Hepimiz İçin Hayırlı Olsun .Güven Abi Hayırlı olsun başarılar dilerim...