Samsuns i8150 Galayx (W)onder Hakkında...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Samsuns i8150 Galayx (W)onder Hakkında...
Arkadaşlar ilk kez bir telefon hakkında konu açıyorum.Bilgisi/tecrübesi olanlardan yardımlarını esirgememesini istiyorum.

Kardeşim yeni bir telefon almak istiyor.Arkadaşında bu telefonu görmüş ve beğenmiş.Arkadaşıda güzel telefon sorunsuz falan demiş.Bugün bana sordu alayım mı diye... Benim bu telefonun donanımı açısından fazla bilgim yok.
Nette araştırdım beğenenler çok ama dahili hafıza 200Mb diyende var 2 gb diyende, 4gb diyende.Ram 512mb diyende var 350mb diyende.Hangisi gerçek çıkamadım işin içinden.

Forumda bizzat bu telefonu kullananlar vardır mutlaka.Özellikle onlardan bu konuyu okumalarını ve yardımcı olmalarını istiyorum.Beni bu telefon hakkında + ve - yönleri bakımından bilgilendirirseniz sevinirim.Ayrıca kardeşimin oyun oynama sürekli değişik uygulama yükleme gibi özentileri yoktur.Android bilgisi zaten hiç yok.Almışken biraz iyisi olsun dedi o kadar.

sagopakajmer61

sagopakajmer61

Üye
Ram 512 Mb Fakat görünen 350 mb.
Telefon hafızası toplamda 4gb fakat 2ye bölünmüş olarak geliyor elimize.Yani 1ncil hafıza telefon hafızası 1.2 gb ikincisi Sd hafıza 1.7GB.Yanlız sd hafıza ile sd kart hafızasını karıştırmayın.Sd kart hafızası root olmadan pek bi işe yaramıyor.

anselmo

Üye
telefonun ram i 512 fakat android sistemi ram i çok yediği için maks 150 mb boşta görünüyo ondan da 350 mb deniyor

dahili hafızası 4 GB fakat sistem 2 GB ı romlar için ayırdıığından kullanıcıya 2 GB kalıyor
iki gündür elimde ve inceliyorum bi arkadaşa aldık kurulumlar için bende eksi yönü wireles zayıf kalabiliyor SGS2 ye göre onun dışında telefon gayet iyi kardeşin çok oyun meraklısı değilse kesinlikle tavsiye ederim

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Ram 512 Mb Fakat görünen 350 mb.
Telefon hafızası toplamda 4gb fakat 2ye bölünmüş olarak geliyor elimize.Yani 1ncil hafıza telefon hafızası 1.2 gb ikincisi Sd hafıza 1.7GB.Yanlız sd hafıza ile sd kart hafızasını karıştırmayın.Sd kart hafızası root olmadan pek bi işe yaramıyor.

Alakanıza teşekkür ederim.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Oyun oynamayacaksa kamerası felan cok iyi diyorlar.

---------- Eklendi @ 21:26:20 ---------- Yazıldı @ 21:26:03 ----------

Yani alabilirsiniz.

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
telefonun ram i 512 fakat android sistemi ram i çok yediği için maks 150 mb boşta görünüyo ondan da 350 mb deniyor

dahili hafızası 4 GB fakat sistem 2 GB ı romlar için ayırdıığından kullanıcıya 2 GB kalıyor
iki gündür elimde ve inceliyorum bi arkadaşa aldık kurulumlar için bende eksi yönü wireles zayıf kalabiliyor SGS2 ye göre onun dışında telefon gayet iyi kardeşin çok oyun meraklısı değilse kesinlikle tavsiye ederim

:tşk:

aliemreyetgin78

aliemreyetgin78

Üye
arkadaslar ben alıcam ama oyun oynamak ıcınde alıyorum yanı nıye oyun oynamayacaksa dedınız kı ..?

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
kardeş çoğu oyunu oynarsın ama sırf oyun oynayacaksan gpu'su çok iyi olmadığından sarmayabilir.

nike497

Üye
kardeş çoğu oyunu oynarsın ama sırf oyun oynayacaksan gpu'su çok iyi olmadığından sarmayabilir.

Kesinlikle katiliyorum HD oyunlarda baya kasma sorunuyla karsilastm. Bence oyun teli değil

WebStyle

WebStyle

Üye
Benim de bi arkadaşım bu cihazı kullanıyor 1.5 hafta önce aldı. Cihazı elinden düşürmüyor.. Fiyatı da gayet makul ben tavsiye ederim.. Ancak çok aşırı oyun oynarım derseniz oyun için almayın çünkü cihaz oyun telefonu değil..

Sarangni

Sarangni

Üye
GPU Adreno 205 değilde, GPU Adreno 220 - 225 olsaydı oyunlarda çok ciddi performans verirdi. F/P cihaz olduğu için koymamışlar. Fiyatı daha yukarı çekeceği için tercih etmemişlerdir.

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar kardeşim Sony Walkman Live aldı.Bilgileriniz ve yardımlarınız için teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt