Samsung'un yeni teknolojisi YOUM tanıtıtıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MrTech

MrTech

Üye
    Konu Sahibi
Samsung'un yeni teknolojisi YOUM tanıtıtıldı
Son yıllarda piyasaya çıkardığı teknolojilerle büyük beğeni toplayan SAMSUNG yeni teknolojisi YOUM'u tanıttı.
Son yıllarda piyasaya çıkardığı teknolojilerle büyük beğeni toplayan SAMSUNG yeni teknolojisi YOUM'u tanıttı.

Samsung, bükebilir ekran teknolojisinin inceliklerini ‘Youm’ adını verdiği teknolojiyle sundu. OLED görüntü teknolojisine sahip ekranda görüntüler diğer ekranlara göre daha net ve renkler daha canlı. YOUM ekranın en büyük özelliklerinden birisi telefonun kıvrılabilen kenarında tüm bildirimlerin görüntülenebilmesi.

CES2013 fuarında tanıtımı yapılan yeni nesil katlanabilir ekranların daha uzun bir süre tüketici ile tanışmayacağı açıkca belli oldu. Samsung yaptığı tanıtımda eğilebilir bir cihazı gösterdi ancak resimlerdede göreceğiniz gibi ekranın altında bulunan kısım henüz cihazların ceplerde taşınmasının mümkün olmadığını gösteriyor. Bu arada cihazın tanıtımı sırasında Windows Phone uygulamasının katlanabilir cihazlar için hazır durumda olduğu da gözlerden kaçmadı. Bununla beraber katlanabilir ekranlı Galaxy S4 ve Note III beklentileri de karşılıksız kalmış oldu.

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
wayy be biide s4 bükülerek geliomş.+ tesekkürler haber için

PriZm

PriZm

Üye
S4 bükülebilir ekranla gelmez.Hatta S ve Note serisinde gelmeyecek bence.Katlanabilir ekranlı telefonlar için ayrı bir seri açacak Samsung bence.

DotMatrix

DotMatrix

Üye
Şuan sadece bir televizyon olarak satışta bu Youm ekranlar.
Samsung Türkiye resmi sayfasında görmüştüm televizyonu.

fk555897

fk555897

Üye
Bence S4 ile gelmez yeni bir teknoloji bu. Ama Note III ile gelebilir.

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Katla Cüzdana Koy :D Teşekkürler Bu Arada

MrTech

MrTech

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

larten123

larten123

Üye
Ben sevmedim açıkçası o ne öyle ya :D Ay telefonum yamulmuş düzeltiyim

Duran.Y

Duran.Y

Üye
Güzel bi teknoloji :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt