• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Samsung’un yeni düşük fiyatlı tableti “Galaxy Tab 3 Lite” resmi olarak duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Samsung’un yeni düşük fiyatlı tableti “Galaxy Tab 3 Lite” resmi olarak duyuruldu
Samsung’dan yeni bir tablet duyurusu daha geldi.

Tablet pazarında 2014 satış hedefini 100 milyon olarak belirleyen Samsung, yeni yıla girmemiz ile birlikte bu hedefine ulaşmak için peş peşe yeni nesil tabletlerini duyurmaya devam ediyor.





Samsung geçtiğimiz günlerde Amerika Birleşik Devletleri’nin ünlü kumar kenti Las Vegas’da düzenlenen CES 2014, Tüketici Elektroniği Fuarı’nda yeni tablet serileri Galaxy NotePRO ve Galaxy TabPRO’yu duyurmuştu.

Galaxy NotePRO şimdilik sadece 12.2″ büyüklüğünde tablet içerirken, Galaxy TabPRO ise 12.2″, 10.1″ ve 8.4″ olmak üzere üç farklı model olarak duyuruldu.

Geçtiğimiz gün Samsung’un yeni bir tableti daha gün yüzüne çıkmıştı. Yanlışlıkla bazı bilgileri yayınlanan yeni tablet Samsung Galaxy Tab 3 Lite olarak adlandırılmış ve firma tarafından resmi olarak duyuruldu.

Yeni düşük fiyatlı tablet 7″ büyüklüğünde ve 1024×600 piksel çözünürlüğünde dokunnmatikekran ile geliyor. 1.2Ghz saat hızında çift çekirdekli işlemciden güç alan tabletin sistem belleği de 1GB olarak belirlenmiş. 8GB dahili veri kapasitesi, 3.600mAh batarya, 2MP arka kamera, Google Android 4.2 Jelly Bean işletim sistemi diğer önemli özelliklerden sadece birkaçı.

Henüz fiyatı ve çıkış tarihi belli olmayan tablet, siyah ve beyaz olarak sunulacak.

Samsung’un yeni düşük fiyatlı tableti “Galaxy Tab 3 Lite” resmi olarak duyuruldu
 


0MG90

0MG90

Üye
Android 4.4 olsaydı iyiydi
 
Uhops

Uhops

Üye
1GB RAM yeterli oluyor mu?
 
turancen

turancen

Üye
Fiyatı tahmin edeyim 500 tl :) hani nerde en düşük fiyat, la bunlar kafayı yemiş, sadece işletim sistemi 4.2 diye galaxy tab3 7inç in klonlanmış hali, galaxy tab3 7inç 400 tl ama tablette doğru düzgün hiç özellik yok, bunun gibi olacaksa hiç çıkarmasın daha iyi.
 
0MG90

0MG90

Üye
Arka plastik çok adi duruyor resimden bakılarak bile ayrıca TouchWiz özellikleri çok kısıtlanmış gibi öndeki görünüşe göre yani değmez
 
MUSTAFA AKPINAR97

MUSTAFA AKPINAR97

Üye
Ekran karti kötü islemci ye bisey demiyorum hadi neyse ama galaxy tab3 SM-T210 nu boyamis 4.2 jellybean koymus satıyor bu arada SM-T210 na 4.2 de vermez samsung bn custom rom kullanıyorum ama :(
 
MUSTAFA AKPINAR97

MUSTAFA AKPINAR97

Üye
Batarya cok düşük 3600:D sm-t210 nun 4000 hiç yoktan
 
fk555897

fk555897

Üye
Donanım çok düşük. Günümüz tabletlerinden geride.
 
iOSunEzgisi

iOSunEzgisi

Üye
Tablet tablet diye tutturan çocuklar için ideal olabilir :D Şaka bir yana donanımı bu kadar kısıp da fiyatı azıcık azaltmak kazanç olarak kurnazlığa gidilmiş havası verdi şahsen , en ucuzu bu diyip de pazarı takip eden kullanıcıların aklı çeliniyor . Kullanacağı yönü bilenler neyi alacağını da iyi bilir ;)
 
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Çöp :ehe
 


Üst Alt