Emre Üye teknolojibaronu' Alıntı: parmak izide var demek. Ben şahsen S6 yerine bunu alırdım. Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
teknolojibaronu' Alıntı: parmak izide var demek. Ben şahsen S6 yerine bunu alırdım. Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
El~PisToLeRo Üye Bana kalırsa S6'dan daha mantıklı. Tabiki düsündügüm fiyattan giris yaparsa 1.599 ya da 1.699
theeternal Üye El~PisToLeRo' Alıntı: Bana kalırsa S6'dan daha mantıklı. Tabiki düsündügüm fiyattan giris yaparsa 1.599 ya da 1.699 Genişletmek için tıkla ... o fiyatlardan sanmam1900 2000 den yapar o fiyatlarda olursa zaten en mantıklı telefon olur
El~PisToLeRo' Alıntı: Bana kalırsa S6'dan daha mantıklı. Tabiki düsündügüm fiyattan giris yaparsa 1.599 ya da 1.699 Genişletmek için tıkla ... o fiyatlardan sanmam1900 2000 den yapar o fiyatlarda olursa zaten en mantıklı telefon olur
teknolojibaronu Üye 1700 niye olsun adamlar herşeyiyle iyi telefon yapmışlar. 515 dolar + vergi vs 2000 aşar.
Murat Alper Üye snapdragon yerine exynos'un işlemcilerinden birini koysalardı bari sora dacwizh sıkıntı yaşatır
theeternal Üye muratalperr55' Alıntı: snapdragon yerine exynos'un işlemcilerinden birini koysalardı bari sora dacwizh sıkıntı yaşatır Genişletmek için tıkla ...
muratalperr55' Alıntı: snapdragon yerine exynos'un işlemcilerinden birini koysalardı bari sora dacwizh sıkıntı yaşatır Genişletmek için tıkla ...
teknolojibaronu Üye theeternal' Alıntı: türkiyeye nezaman gelcek fiyatını çok merak ediyorum :d Genişletmek için tıkla ... 2 gün önce Güney Korede 560 dolardan satışa başlamış.
theeternal' Alıntı: türkiyeye nezaman gelcek fiyatını çok merak ediyorum :d Genişletmek için tıkla ... 2 gün önce Güney Korede 560 dolardan satışa başlamış.
teknolojibaronu Üye theeternal' Alıntı: 515 dolar 16 gb lik 564 dolar 32 gb lik satışa sunuldu evet güney korede Genişletmek için tıkla ... Türkiye de satışa çıkmış Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
theeternal' Alıntı: 515 dolar 16 gb lik 564 dolar 32 gb lik satışa sunuldu evet güney korede Genişletmek için tıkla ... Türkiye de satışa çıkmış Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
theeternal Üye teknolojibaronu' Alıntı: Türkiye de satışa çıkmış Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... evet güzel telefon Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız internette 1675 tl ye var
teknolojibaronu' Alıntı: Türkiye de satışa çıkmış Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... evet güzel telefon Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız internette 1675 tl ye var
teknolojibaronu Üye theeternal' Alıntı: evet güzel telefon Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız internette 1675 tl ye var Genişletmek için tıkla ... Bende istiyorum!! Arka taraf keşke biraz daha güzel olsaymış ama bu haliyle bile kusursuz görünüyor.
theeternal' Alıntı: evet güzel telefon Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız internette 1675 tl ye var Genişletmek için tıkla ... Bende istiyorum!! Arka taraf keşke biraz daha güzel olsaymış ama bu haliyle bile kusursuz görünüyor.
DarkredBlue61 Üye Oha O Fiyat Ne Öyle AMA Özellikleri Güzelmiş Aslında Kamera Sensörü İyi Bişeyse 6.0 İse Fiyat Düşsün Al Ömürlük Kullan
Oha O Fiyat Ne Öyle AMA Özellikleri Güzelmiş Aslında Kamera Sensörü İyi Bişeyse 6.0 İse Fiyat Düşsün Al Ömürlük Kullan