Samsung'un ilk Tizen'li telefonu i8800 Redwood

Sponsorlu Bağlantılar

serihan

serihan

Üye
    Konu Sahibi
Samsung'un ilk Tizen'li telefonu i8800 Redwood
Samsung ilk Tizen telefonu tespit edildi. GT-I8800 Redwood hakkında birkaç fotoğraf yayınlandı. I8800 Tizen OS 2.1 dir. Samsung 2013 yılı ikinci yarısında ilk Tizen cihazları ortaya çıkarmasını için bekliyoruz. Tizen de tamamen HTML5 var ve Samsung'un yeni işletim sistemidir. Aşağıda cihazın bir prototip ya da orijinal GT-I8800 Redwood olup olmadığından emin değilim. Hem S4 Svoice de var sbeam de. Sadece bu kadar ayrıntı var.

Not: Bu Telefon uydurma değildir.

PriZm

PriZm

Üye
Google translate :(

Seglopsi

Seglopsi

Üye
telefonu ilk oytun'da gorduk. tabiki uydurma degil :)

PriZm

PriZm

Üye
[ENGİN];6140963' Alıntı:
bi düzeltemedi gitti kardeşim şu çeviriyi orjinal dili okusam daha kolay anlarım yahu
Aynen.Orjinal yazı olsa daha rahat okunur.

serihan

serihan

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];6140963' Alıntı:
bi düzeltemedi gitti kardeşim şu çeviriyi orjinal dili okusam daha kolay anlarım yahu
Hâlâ daha anlaşılmıyor mu?

PriZm

PriZm

Üye
Samsung'un ilk Tizen İşletim sistemli telefonu nihayet bilgiler gelmeye başladı.GT-I8800 Redwood kod adı olan cihaz hakkında birkaç fotoğraf yayınlandı.Tizen OS 2.12 ile geleceği bilgiler arasında.Samsung'un ilk Tizen cihazını 2013'ün 2. yarısında çıkarması bekleniyor.Tizen HTML5 ile yazılmış olup,Samsung'un işletim sistemidir.

Aşağıda cihazın bir prototip yada GT-I8800 Redwood olduğuna dair kesin bir bilgi yok. Resimde görüldüğü üzere S4 Svoice de var sbeam de.Önümüzdeki aylarda bu ayrıntıların ne kadar doğru olduğunu göreceğiz.

Bu daha iyi gibi.Bu kadar düzeltebildim.

Seglopsi

Seglopsi

Üye

bunlar da youtube linkleri.

- - - Eklendi - - -

[ENGİN];6140994' Alıntı:
Oytun cihaz için prototip demiyormuydu benmi öyle duydum?

prototiplerde firmalar genellikle donanimsal veya tasarimsal sorun yasamadikca degisim yapmadan uretime geciyorlar.

serihan

serihan

Üye
    Konu Sahibi

bunlar da youtube linkleri.

- - - Eklendi - - -

prototiplerde firmalar genellikle donanimsal veya tasarimsal sorun yasamadikca degisim yapmadan uretime geciyorlar.

Teşekkürler.

MaxipmaN

Üye
iyi de şimdi tizen adroidden iyi mi

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Bu da bizden olsun

Tokyo'da çekilmiştir.

Üst Alt