Tizen OS üzerinde çalışan Samsung SM-Z9005 akıllı telefon geliştiricilere gönderilmeye başlandı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Tizen OS üzerinde çalışan Samsung SM-Z9005 akıllı telefon geliştiricilere gönderilmeye başlandı
Bir zamanlar Nokia ve Intel tarafından geliştirilen MeeGo mobil işletim sistemi, Nokia‘nın ani bir kararla projeden çekilmesi ile sona ermişti. Ancak Intel MeeGo‘yu alarak bu sefer Samsung ile partner olmuş ve işletim sistemi Tizen OS adı altında geliştirilmeye devam etmişti.

Şu an hala gelişimi süren Tizen OS‘un ilk temsilcisinin Samsung tarafından yakın zamanda sunulması bekleniyor. Güney Kore kökenli firmanın Tizen OS üzerinde çalışan yeni akıllı telefonunu sonbaharda (Büyük ihtimalle Ekim ayında) sunabileceği bazı uzmanlar tarafından ifade edilmişti.

Samsung gelen bilgilere göre geliştiriciler için tasarladığı ve Tizen OS üzerinde çalışan yeni bir akıllı telefonunu geliştiricilere göndermeye başladı. Samsung SM-Z9005 olarak model numarasına sahip olan akıllı telefon prototip olarak tasarlanmış.

Daha önce çıkan bilgilere göre Samsung, Melius ve Redwood kod ismine sahip iki Tizen akıllı telefon üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Uygulama olmadan tizen tutmaz bence:)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Daha çok yolu var benim düşüncem bu.

hikmet366

hikmet366

Üye
inşallah tutar

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Tutsa bile bence sonu bada gibi olacak:good:

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Tizen çok sarktı yanlız 3-4 yıldır halen test aşamasında ama ölü doğacak gibi

partyhard

Üye
Tizene uygulama gerekmiyor gencler

kaangul

Üye
Tizende android uygulamalari da kullanilabilyor

MaxipmaN

Üye
3 sene sonra belli olur ne olacağı

saruman_me

saruman_me

Üye
hayırlısı bakalım arayüzü kulanımı hoş olursa meego gibi satılır ama çıkarır çıkarmaz ortada bırakılmasa şayet..

fk555897

fk555897

Üye
Bu işletim sistemine destek verilirse tutma ihtimali yüksek.

Akıncı

Akıncı

Üye
tutma ihtimali zor :hmmm

Kefelon

Üye
Yeni bi bada vakasina benziyor :)

Üst Alt