Samsung'un Galaxy Note7 modeli ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Samsung'un Galaxy Note7 modeli ortaya çıktı
Galaxy Note7 akıllı telefon şimdi de benchmark sonuçlarında göründü...



Samsung'un yeni üst seviye modellerinden birisi olarak Galaxy Note7 çok yakında pazara sunulacak. Büyük ihtimalle gelecek ay başında düzenlenecek olan Unpacked etkinliği ile tanıtılacak olan akıllı telefon hakkında bilgiler gelmeye devam ederken, şimdi de AnTuTu sonuçlarında ortaya çıktı.



Bir süre önce Geekbench'de de görünen yeni akıllı telefon AnTuTu'da SM-N930V model numarası ile görünürken, cihazın donanım özelliklerine dair de bilgiler görülebiliyor.

Samsung'un yeni phablet modeli 2560x1440 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile geliyor. AnTuTu'da ekran büyüklüğü ise görünmezken, daha önce gelen bilgiler 5.7" ekran ile sunulacağı şeklindeydi.

Cihazın işletim sistemi Google Android 6.0 Marshmallow olarak yer alıyor. Ancak dün Android 7.0 Nougat üzerinde test edilen bir Galaxy Note7 prototipine dair bilgiler de gelmişti.

Sistem belleği 4GB olarak görünürken, iddialar, Samsung'un bu akıllı telefon modelinde 6GB sistem belleğine yer vereceği şeklindeydi. Henüz kesin bir bilgi olmasa da farklı versiyonların da gelme olasılığı bulunmakta.

Cihazın yonga seti ise Qualcomm Snapdragon 820 olarak görünüyor. Bu konuda da bilgilere bakacak olursak eğer, Qualcomm Snapdragon 823 ve Samsung Exynos 8893 olarak önceki nesillere göre daha yüksek saat hızlarına sahip yonga setlerinin yer alacağı iddiaları da gelmişti.

Ayrıca arka kamera 13MP ve ön kamera 5MP olarak görünüyor. Bu konuda da bilinenler Galaxy S7 gibi Galaxy Note7'nin de 12MP arka kamera ve 5MP ön kamera ile sunulacağı şeklinde.

Samsung'un Galaxy Note7 modeli ortaya çıktı
 


Üst Alt