Haber Samsung'un batarya faciası pahalıya patlayacak

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung'un batarya faciası pahalıya patlayacak
Samsung, geçtiğimiz ay büyük bir heyecanla yeni üst seviye akıllı telefon modeli olarak Galaxy Note7'yi duyurmuş ve pazara sunmuştu. İlk planda satış rakamları da önceki nesil göre çok daha başarılı olarak gelirken, firma ortaya çıkan önemli bir sorun ile yüzleşmek zorunda kaldı. Sizlere de yanan iki Galaxy Note7 haberini vermiştik.



Bu olay sonrasında çok az da olsa benzer bazı haberler ile karşılaşan firma, çok büyük bir karar alarak, tüm dünya genelinde Galaxy Note7'nin satışlarını durdurdu. Şu anda Türkiye'de de satışlar durmuş durumda.

Samsung, dünya genelinde yaklaşık olarak 2.5 milyon Galaxy Note7'yi değiştirecek. Ya da istenirse para iadesi de alınabilecek. Ayrıca Apple, ABD'de değişim programı başlatmış ve Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge'yi de değişim yapılabilecek cihaz olarak belirlemişti.

http://www.maxicep.com/patlayan-yeni-bir-galaxy-note7-ortaya-cikti
Patlayan yeni bir Galaxy Note7 ortaya çıktı
Bloomberg analistlerinden gelen tahminlere göre de bu olayın maliyeti 1 milyar dolar olacak. Samsung gibi akıllı telefon ve tablet pazarının gücünü etkilemeyecek olsa da oldukça önemli bir para kaybı yaşayacağını söyleyebiliriz.

Galaxy Note7 batarya sorunun çok kötü bir zamanda geldiğini de söyleyebiliriz. Samsung'un ezeli rakibi, Apple, iki gün sonra yeni iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerini resmi olarak duyuracak ve Samsung, bu durum sonrasında bazı müşterilerini Apple'a kaptırabilir.

Diğer taraftan Galaxy Note7 geçtiğimiz gün Çin'de satışa sunuldu. Samsung, Çin'de satışta olan modellerde sorun olmadığını belirtiyor.
Samsung'un batarya faciası pahalıya patlayacak
 

man20

Üye
s7 ve s7 edge de ne vardı ki değişim programına alınmış?
 

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
s7 ve s7 edge de ne vardı ki değişim programına alınmış?
s7 ve s7 edge samsung tarafından değil apple tarafından değişim programı başlamış
eskiyi getir ayfonu götür
 
Tepkiler: man20 ve MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
s7de skandal olmaması bir nebze kurtarır bu seneyi. zarar 1 milyarı aşabilir.
 

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
s7de skandal olmaması bir nebze kurtarır bu seneyi. zarar 1 milyarı aşabilir.
Bildiğim kadarıyla son durumda 1 milyarı aştı zarar sadece note 7 serisi için
yinede büyük kayıp samsun tarafında çünkü apple ayfon 7 çıkacak
 
Kullanıcı faydası yaratan bir durum ama insanlara yaranamazsın satışları düşük olacaktır.
İyi indirim yaparlar düşünenler hiç düşünmesin alsın satışlar başlayınca.
 

MaxipmaN

Üye
Bildiğim kadarıyla son durumda 1 milyarı aştı zarar sadece note 7 serisi için
yinede büyük kayıp samsun tarafında çünkü apple ayfon 7 çıkacak
bugün çıkacak herhalde ayfon. %50 hızlı gpu %40 hızlı cpu
 

mcnpl4

Üye
Telefonu çok beğendim galiba nazarım değdi. Özellikle siyah rengini baya beğenmiştim
 
bu şarkı benden samsung'a gelsin
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız