Haber Galaxy Note7 kabusu devam mı ediyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Galaxy Note7 kabusu devam mı ediyor?
Samsung'un üst seviye phablet modeli Galaxy Note7 büyük umutlarla Ağustos ayı başında resmi olarak duyurulmuş ve yine aynı ay içerisinde de satışa çıkartılmıştı. 2016'nın en çok satan cihazlarından birisi olması beklenen cihaz ne yazık ki büyük bir sorunla gelmişti.



Cihazın sunulmasının ardından bazı kullanıcılar Galaxy Note7 akıllı telefonlarının patladığı / yandığı yönünde bilgiler verirken, Samsung da batarya da sorun olduğu kabul ederek cihazın dünya genelinde satışlarını durdurmuştu.

Ayrıca satılan tüm Galaxy Note7 modellerini de geri çağıran firma, değişim kararı almış ve bazı ülkelerde de değişim programına başlamıştı. Ayrıca 1 Ekim tarihi itibari ile de sorunsuz olarak belirtilen Galaxy Note7 modelleri de satışa sunulmaya başlandı.

Geçtiğimiz gün yeni bir haber ve iddia ile karşılaştık ve bir uçuş sırasında yandığı iddia edilen bir Galaxy Note7 görseli gelmişti. Farklı kaynaklardan da benzer haberler ortaya çıkarken, uzmanlar Samsung'un ikinci bir Galaxy Note7 geri çağırma durumu ile karşılaşabileceğini ifade ediyorlar. Ancak henüz şu an için Samsung cephesinden bu konu ile ilgili olarak bir yorum gelmiş değil.

Samsung Galaxy Note7, 5.7" Quad HD dokunmatik ekran, 4GB sistem belleği, 64GB dahili veri kapasitesi, Qualcomm Snapdragon 820 / Samsung Exynos 8890 yonga seti, 12MP OiS destekli arka kamera, 5MP ön kamera, Google Android 6.0.1 Marshmallow mobil işletim sistemi gibi özelliklerle pazara sunulmuştu.
Galaxy Note7 kabusu devam mı ediyor?
 


Baydırman

Baydırman

Moderator
Adam akıllı bir şey yapamadılar :bangin:
 

MaxipmaN

Üye
Bu olaya palavra dendi ama patlayan cihazların arkası gelirse netleşir ancak.
 
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
furyzer0

furyzer0

Üye
Bu konuda görüşüm net note 7 den sonra patlama haberleri trend oldu. Çamaşır makinesi patlıyor diye bile yaptılar! Ben bu haberlere itibar etmiyorum.

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
 
  • Beğen
Tepkiler: forever_zest ve MaxipmaN
0MG90

0MG90

Üye
:ehe:ehe

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Güney Kore'de Burger King'de Note 7 patlamış (yenilenen model)

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: Murat Alper
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
budamı yalan peki
 
Enes

Enes

Üye
İki elinle bi Note' u doğrultamadın Samsung.
 


Üst Alt