kcsoft Üye kannzz' Alıntı: ya benim galaxy s advance ye güncelleme gelmedi Genişletmek için tıkla ... aynen
emreli01 Üye 4.2 htc one x plus a ne zaman gelir arkadaşlar ve neden android bölümünde samsung haberleri çok biraz abes bi durum
4.2 htc one x plus a ne zaman gelir arkadaşlar ve neden android bölümünde samsung haberleri çok biraz abes bi durum
besim.farhan Üye s3 mini bir güncelleme olsun almazsa telefonu değiştireceğim nokia varken.. bu ne ya en dandik telefonlara güncelleme var s3 mini yok
s3 mini bir güncelleme olsun almazsa telefonu değiştireceğim nokia varken.. bu ne ya en dandik telefonlara güncelleme var s3 mini yok
firat1231 Üye besim.farhan' Alıntı: s3 mini bir güncelleme olsun almazsa telefonu değiştireceğim nokia varken.. bu ne ya en dandik telefonlara güncelleme var s3 mini yok Genişletmek için tıkla ... aynen kardesm
besim.farhan' Alıntı: s3 mini bir güncelleme olsun almazsa telefonu değiştireceğim nokia varken.. bu ne ya en dandik telefonlara güncelleme var s3 mini yok Genişletmek için tıkla ... aynen kardesm
Ulubeyli64 Üye erhank98' Alıntı: 4.2 note 2 dışında kimseye gelmedi Genişletmek için tıkla ... Atma Nexus 4 de ne geldi ilk güncelleme Nexuslara gelir
erhank98' Alıntı: 4.2 note 2 dışında kimseye gelmedi Genişletmek için tıkla ... Atma Nexus 4 de ne geldi ilk güncelleme Nexuslara gelir
mercedex Üye Ben galaxy mini 2 alacam.galaxy mini 2'ye jelly bean güncellemesi gelmiyor mu? Acil! arkadaşlar lütfen bilgisi olan bir açıklama yapabilir mi?
Ben galaxy mini 2 alacam.galaxy mini 2'ye jelly bean güncellemesi gelmiyor mu? Acil! arkadaşlar lütfen bilgisi olan bir açıklama yapabilir mi?