Samsung’un 4.1.2 Jelly Bean güncellemesi alacak modelleri ve tarihleri belirlendi

abcddcba

Üye
Benim telefonum rootlu 4.0.3 versiyonu kullanıyorum. Bu güncelleme geldiğinde (wifi-kies ile) resmi olarak kurabilir miyim?

erhank98

Üye
Benim telefonum rootlu 4.0.3 versiyonu kullanıyorum. Bu güncelleme geldiğinde (wifi-kies ile) resmi olarak kurabilir miyim?
Telefonun modeline göre değişir kardeşim modeli ney ?
Bu arada güncellemeyi wifi kies ile yapamazsın. Telefonu bilgisayara bağlayarak bilgisayardaki kies programıyla yapabilirsin.

abcddcba

Üye
S2 i9100 kullanıyorum. Rootlu olduğu için mi sadece bilgisayarımdaki kies ile güncelleyeceğim..?

mel1h45

Üye
Listeden bir sürü cihaza kırpılmış özellikle 512 ram li ler Galaxy mini 2 ve Ace plus a gelemicek galiba

abcddcba

Üye
Tamam ilginiz için teşekkür ederim..

DiaBLoS

Admin
nexus farklı bir cihaz. biraz baktım nette ve onun için yakjujt (türkiye için) ve yakju, takju gibi yazılımlar varmış biraz araştırırsan bulursun. tabi işin kolay değil

farklı bir cihaz derken ?
yazılım işlerinden anlamıyorum valla .

DiaBLoS

Admin
Biliyorum onu ...
4.2 gelmedi bana daha

Galaxy W ye de gelseydi de bizde root la falan uğraşmasaydık keşke. Samsung'un eski cihazlarına verdiği değer malesef ortada

ugur1000

Üye
Listeden bir sürü cihaza kırpılmış özellikle 512 ram li ler Galaxy mini 2 ve Ace plus a gelemicek galiba
mini 2 jb gelse Stabil olmaz yada ram sorunu yaşanır yada hiç gelmez Gb için dizayn edilmiş gelse gelse maksimum ics gelir oda gelmez büyük ihtimalle samsungun satış politikası galaxy mini 2 sonynin olsaydı şu an 4.0.4 idi

osm2n596

Üye
S3 mini tarihi ne zaman bi haber verebilirmsinz lütfen 4.1.2 güncellemesi hersey çok gúzel birde güncelleme gelse daha iyi olacak bilgi alablirsek çok sevinrm şmdidn teşekkürler

S3 Mini icin 4.1.2 guncellemesini S3 le ayni gunde verebilirdi. Bizi neden hala bekletiyosun samsung ?!?!?!? S3 Mini icin sabirsizlikla bekliyorum guncellemeyi

DiaBLoS

Admin
Galaxy Nexus ne zaman ?

erhank98

Üye
Galaxy Nexus ne zaman ?

sammobile'in bugüne kadar galaxy nexus'a verdiği güncellemeler.
Google'ın Android 4.2.2 sürümü üzerinde bir kaç çalışma yaptığı ve Nexus10, 7, 4 ve Galaxy Nexusmodelleri için, global olarak Mart başlarındaAndroid 4.2.2 güncellemesini dağıtmaya başlayacağı belirtiliyor.

kannzz

Üye
ya benim galaxy s advance ye güncelleme gelmedi