küfür etsende cevap vermiyorlar ki,susup cevapsız duruyorlar işine gelen cümleyi cevaplıyorlar.ben ararsam küfür etme ihtimalim var o yüzden siz arayın gençler hakkınızo yedirmeyin
Kısacası '' vermiyoruz size ics felan '' mı oluyorküfür etsende cevap vermiyorlar ki,susup cevapsız duruyorlar işine gelen cümleyi cevaplıyorlar.
Robot gibi aynı cümleleri tekrarlarlar.
Sen a sorunundan dert yansanda onlar derki b'ye nasıl uzun yoldan giderim diye aynı cümlerleri tekrar edip,aynı konuda dolaştırırlar.

İşinize gelmiyorsa almayın bile der onlar
Kısacası '' vermiyoruz size ics felan '' mı oluyor![]()

İşinize gelmiyorsa almayın bile der onlar
Kısacası '' vermiyoruz size ics felan '' mı oluyor![]()

Onu geçtim İcs S2 de bile sorunları varken Wonder'ı kim bilir ne yapar görüyoruz Neo V de sorunlu yani.İşinize gelmiyorsa almayın bile der onlar
- - - Eklendi - - -
İşinize gelmiyorsa almayın bile der onlar![]()
Ona bayağı rom çıkıyor zaten Rom konusunda sıkıntı çekmiyorsungalaxy s mesela ics almadı ama hem ics hemde jelly bean romları çıktı![]()

ama donanım yetersizliğinden yayınlamıyoruz ics yi dediler
Ona bayağı rom çıkıyor zaten Rom konusunda sıkıntı çekmiyorsun![]()

ama donanım yetersizliğinden yayınlamıyoruz ics yi dediler![]()
Ona zamanında ne gülmüştüm. Ben o donanıma sahip PC ye Windows XP kuruyordum ve çalıştırıyordum. Onlarda androidi optimize edip symbian gibi az donanım kullanmasını sağlasınlar.

Ben edeceğim onu optimize
Ona zamanında ne gülmüştüm. Ben o donanıma sahip PC ye Windows XP kuruyordum ve çalıştırıyordum. Onlarda androidi optimize edip symbian gibi az donanım kullanmasını sağlasınlar.
Şaka bir yana JB yi merak ediyorum Nexus da bile o performans varsa S2 de daha iyi olur 
Hala cevap yok ilgisizliğin rezilliğin bu kadarı birdaha samsung alırsam..