Samsungu arayalım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Samsungun desteği gerek telefon gerekse diğer sektörlerde rezalet.Samsung telefon alıpta bir süre destek istiyorsan üst segment cihazlarından almak zorunda kalıyorsun malesef...

anılbaran

anılbaran

Üye
ben ararsam küfür etme ihtimalim var o yüzden siz arayın gençler hakkınızo yedirmeyin

nokia_belle

nokia_belle

Üye
ben ararsam küfür etme ihtimalim var o yüzden siz arayın gençler hakkınızo yedirmeyin
küfür etsende cevap vermiyorlar ki,susup cevapsız duruyorlar işine gelen cümleyi cevaplıyorlar.
Robot gibi aynı cümleleri tekrarlarlar.
Sen a sorunundan dert yansanda onlar derki b'ye nasıl uzun yoldan giderim diye aynı cümlerleri tekrar edip,aynı konuda dolaştırırlar.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
küfür etsende cevap vermiyorlar ki,susup cevapsız duruyorlar işine gelen cümleyi cevaplıyorlar.
Robot gibi aynı cümleleri tekrarlarlar.
Sen a sorunundan dert yansanda onlar derki b'ye nasıl uzun yoldan giderim diye aynı cümlerleri tekrar edip,aynı konuda dolaştırırlar.
Kısacası '' vermiyoruz size ics felan '' mı oluyor :kıskıs:

Jelly Bean

Jelly Bean

Üye
Güncelleme istiyorsanız Nexus alın :D

• Beğen
Tepkiler: anqaralıics
andezitt

andezitt

Üye
adamlar iplemez sizi boşuna uğraşmayın. adamların sizi kaale alması için bayağa üst moden bi telefon olması lazım elinizde.

incitemfm

incitemfm

Üye
bence almasın o güncellemeyi zaten ics çok sorunlu

MasteLaa

MasteLaa

Üye
İşinize gelmiyorsa almayın bile der onlar:)

- - - Eklendi - - -

İşinize gelmiyorsa almayın bile der onlar:)
Onu geçtim İcs S2 de bile sorunları varken Wonder'ı kim bilir ne yapar görüyoruz Neo V de sorunlu yani.

doctorrr

doctorrr

Üye
galaxy s mesela ics almadı ama hem ics hemde jelly bean romları çıktı :o

• Beğen
Tepkiler: anqaralıics ve MasteLaa
Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap

ama donanım yetersizliğinden yayınlamıyoruz ics yi dediler :D

Ona zamanında ne gülmüştüm. Ben o donanıma sahip PC ye Windows XP kuruyordum ve çalıştırıyordum. Onlarda androidi optimize edip symbian gibi az donanım kullanmasını sağlasınlar.

doctorrr

doctorrr

Üye

Ona zamanında ne gülmüştüm. Ben o donanıma sahip PC ye Windows XP kuruyordum ve çalıştırıyordum. Onlarda androidi optimize edip symbian gibi az donanım kullanmasını sağlasınlar.
:evet:

MasteLaa

MasteLaa

Üye

Ben edeceğim onu optimize :P: Şaka bir yana JB yi merak ediyorum Nexus da bile o performans varsa S2 de daha iyi olur :D

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
    Konu Sahibi
Şuan telefondayim Pcye geçince bakacağım artık hayırlısı :)

El Hadimi

El Hadimi

Üye
Turkiyedeki samsung firmasi birsey yapamaz merkez güney kore umut yok :(

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
    Konu Sahibi
Hala cevap yok ilgisizliğin rezilliğin bu kadarı birdaha samsung alırsam..

MoonLife01

MoonLife01

Üye
15097

15097

Üye
Samsung baskı sevmiyor :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt